Uraz Kaygılaroğlu ile Cemre Baysel'li "Saklambaç" dizisinin okuma provası yapıldı!

Bir süredir ekrandan uzak kalan Uraz Kaygılaroğlu yepyeni bir proje ile hayranlarının karşısında çıkmaya hazırlanıyor. Peki Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni projesi ne? Uraz KAygılaroğlu'nun partneri kim oluyor? Uraz Kaygılaroğlu ve Cemre Baysel hangi dizide beraber rol alacaklar? Saklambaç dizisinin konusu ne? Saklambaç kod adlı dizide hangi isimler rol alacak? Saklambaç dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Saklambaç kod aldı dizi nerede çekilecek? Saklambaç dizisi ne zaman yayınlanacak? Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Cemre Baysel kimdir?

Volkan Usta
18 Eylül 2023 - 16:00
Kültür Sanat

OGM Pictures imzalı Star'da ekrana gelecek olan "Saklambaç" dizisinin okuma provası tüm ekiple gerçekleştirildi. İşte detaylar!

23-09/18/f6tukemxwaez4dm.jpg

Uraz KaygılaroğluCemre Baysel ve Asude Kalebek'in başrollerini üstlendiği "Saklambaç" dizisinin okuma provası yapıldı.

23-07/25/cemre-baysel.jpg

Star TV‘de yeni yayın döneminde seyirciyle buluşacak olan "Saklambaç" dizisinin yönetmen koltuğunda Nadim Güç otururken, dizinin senaryosunu ise Armağan Gülşahin yazıyor.

23-09/04/yeni-proje.jpg

Okuma provası yapılan ve 20 Eylül’de sete çıkması planlanan dizide Uraz Kaygılaroğlu “Mete”, Cemre Baysel “İncila”, Asude Kalebek “Naz”, Tamer Levent “Kont Ziya”, Şenay Gürler “Belgin”, Nilüfer Açıkalın “Gülten”, Sevinç Erbulak “Füsun”, Ceyda Düvenci “Filiz”, Gökşen Ateş “Tansu”, Edip Saner “Bahri” ve Açelya Devrim Yılhan “Müberra” rollerine hayat verecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin