Ushan Çakır Kırmızı Kamyon dizisinin kadrosunda!

Ushan Çakır'ın yeni dizisi belli oldu.

Merve Mutlu
11 Aralık 2020 - 16:07
Gündem

Başrolde Murat Yıldırım'ın Ramo karakteri ile yer aldığı Ramo dizisinde Boz karakterini canlandıran başarılı ve sevilen oyuncu Görkem Sevindik, Show TV için hazırlanan ve itfaiyecileri konu alacak olan Kırmızı Kamyon dizisinin başrolü olmuş ve bu haber heyecan yaratmıştı. Diziye yeni isimler katılmaya devam ediyor.

20-12/11/gorkem-sevindik.jpg

10. Ev şirketinin imzasıyla hazırlıklarına başlanan ve Meriç Demiray'ın kaleme aldığı, Osman Kaya'nın yöneteceği Kırmızı Kamyon dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Sevindik, bu kez bir itfaiyeci olarak karşımıza çıkarken kadrodaki bir diğer isim de belli oldu.

Ushan Çakır Kırmızı Kamyon dizisinin kadrosunda!

20-12/11/ushan-caki.jpg

Şimdilerde Menajerimi Ara dizisinin 16. bölümüne konuk olan Ushan Çakır, Kırmızı Kamyon dizisi ile anlaşma imzaladı ve kadrodaki yeri kesinleşti. Çakır'ın nasıl bir karakter canlandıracağı henüz bilinmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin