Usta isim Kadir İnanır'dan dizi açıklaması!

Televizyon ekranlarının unutulmaz ismi Kadir İnanır'dan yeni dizi açıklaması geldi. İşte detaylar...

Nurşah
12 Şubat 2019 - 12:24
Magazin

Selvi Boylum Al Yazmalım, Yılanların Öcü, Tatar Ramazan gibi unutulmaz filmlerde rol alan usta oyuncu Kadir İnanır geçtiğimiz gün arkadaşları ile alışveriş yaparken objektiflere yakalandı. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan İnanır, yeni projeleri ile ilgili açıklamalarda da bulundu...

19-02/12/kadir-inanir-aciklama.jpg

"Dizi işi çok zor"

Sözcü'de yer alan habere göre usta oyuncu, popüler sinema filmlerinde oynamaya sıcak bakmadığını, sanatı konu edinmeyen ve ülkenin sorunlarını anlatmayan hiçbir projede rol almayı düşünmediğini belirtti.

Önümüzdeki aylarda izleyici ile buluşacak olan Kapı adlı sinema filminde rol alan Kadir inanır güncel diziler ile ilgili de şu sözleri söyledi:

Dizi işi çok zor. Hikayeler hep aynı bu yüzden aynı işler var biraz gider ama ne kadar gider bunun sonu yok. Deneme yanılma metodu uygulanıyor. Bir de şimdi seçim atmosferi var şimdi kimsenin dizi izleyecek hali yok...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin