Usta oyuncu Erdoğan Sıcak hayatını kaybetti..

Usta oyuncu Erdoğan Sıcak hayatını kaybetti..

Merve Mutlu
12 Şubat 2019 - 11:16
Magazin

Bir süredir koah hastalığı ile mücadele eden Erdoğan Sıcak, hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran kızı Tutam Sıcak; "Babam Erdoğan Sıcak'ı kaybettik. Perşembe günü defnedeceğiz. Detaylı bilgiyi daha sonra vereceğim" açıklaması yaparken, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay da bu vahim olayı duyurdu. 

19-02/12/erdogan.png

Usta oyuncu Erdoğan Sıcak'ın vefatı, Onur Akay'ın “Bir süredir koah hastalığıyla mücadele eden Erdoğan Sıcak’ı kaybettik. 79 yaşındaki değerli sanatçımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Cenazesi Perşembe günü son yolculuğuna uğurlanacak.” ifadelerinikullandığı açıklaması ile öğrenildi.

Erdoğan Sıcak kimdir?

19-02/12/ciask-a.png

1940 yılında İstanbul Bakırköy’de dünyaya gelmiştir. İlköğretim ve ortaokulu Bakırköy’de bitirdi. İstanbul Erkek Lisesine gittiği yıllarda, iddialı oyunlarla sahneye adım attı. Gazetecilik eğitimi sırasında tiyatro faaliyetleri hızlandı. 1959 yılında usta yönetmen Haldun Dormen ‘in tiyatro okulunda eğitim aldı. 
Yıllarca özel tiyatrolarda oyuncu ve yönetmen olarak görev aldı. Televizyon yayınlarının başlamasıyla ,önce TRT, daha sonra özel kanallardaki dizilerde önemli roller üstlendi. Son olarak Sahipli adlı projede yer almıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin