Yasak Elma Gülden (Berna Keklikler) kimdir?

Yasak Elma Gülden karakterini canlandıran sevilen isim Berna Keklikler kimdir? Kaç yaşında ve hakkında merak edilenler...

Nurşah
12 Şubat 2019 - 11:12
Yeni Bölüm

Fox Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen dram dizisinin dün akşam ekrana gelen bölümünde yeni bir karakterler karşılaştık. Yasak Elma Gülden karakterini canlandıran Survivor yarışması ile ünlenen Berna Keklikler kimdir?

19-02/12/berna-keklikler-gulden-yasak-elma.jpg

Berna Keklikler kimdir?

Geçtiğimiz haftalarda Yasak Elma dizisine katılacağı duyurulan Berna Keklikler'i Tv8 kanalında yayınlanan Göz6 ve Survivor yarışmalarından hatırlıyoruz. 25 Şubat 1989 tarihinde Almanya'da dünyaya gelen güzel isim an itibarıyla 30 yaşındadır.

19-02/12/berna-keklikler-yasak-elma.jpg

İstanbul'da yaşayan Berna Keklikler, Almanya'da yaşadığı senelerde katıldığı Miss Turkuaz Germany yarışmasını kazanmıştır. İlk olarak 2016 senesinde ekrana gelen Göz6 programı ile izleyicilerin dikkatini çeken Keklikler ardından Survivor yarışmasına katılmıştır.

19-02/12/yasak-elma-gulden.jpg

Survivor 2017'nin ardından oyunculuk ve modellik yapan başarılı isim Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Gülden karakteri ile izleyici karşısına çıktı ve beğeni kazandı..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin