Usta oyuncu Ahmet Mekin Seni Çok Bekledim dizisinin kadrosunda!

Çekimlerine ay sonunda başlanması planlanan yeni dizi Seni Çok Bekledim'in kadrosuna yeni isim.

Merve Mutlu
17 Eylül 2020 - 16:48
Gündem

Skala Medya'nın yapımcılığı üstlendiği ve Star TV ekranlarında yayınlanmak üzere hazırlıklarına başlanan Seni Çok Bekledim dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Çekimlerine ay sonunda başlanacak olan diziye yeni isimler katılmaya devam ediyor.

20-09/17/zcan-deniz.jpg

Özcan Deniz'in hazırladığı ve başrolde de yer alarak Kadir karakterini canlandıracağı dizinin başrol kadın oyuncusu İrem Helvacıoğlu da yerini aldı. Başrollerin yanı sıra Caner Şahin, Nihan Büyükağaç, İlhan Şen, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Ali İpin, Durul Bazan, Sibel Şişman ve Hakan Ummak da merakla beklenen dizinin kadrosunda yerini aldı.

Usta oyuncu Ahmet Mekin Seni Çok Bekledim dizisinin kadrosunda!

20-09/17/ahmet-mekin.png

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Ahmet Mekin de merakla beklenen Seni Çok Bekledim dizisinin kadrosuna dahil oldu. Mekin dizide Davut karakterine hayat verecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin