Doğduğun Ev Kaderindir Barış (Engin Öztürk) kimdir? Yaşı, dizileri..

tv8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'in kadrosuna yeni bir isim katılıyor. Barış kimdir?

Merve Mutlu
17 Eylül 2020 - 15:39
Gündem

Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanarak hazırlanan Doğduğun Ev Kaderindir'in kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Doğduğun Ev Kaderindir Barış kimdir? sorusunun cevabı haberimizde..

Doğduğun Ev Kaderindir Barış kimdir? 

20-09/17/engin-ozturk-1600348363.png

Barış oldukça özel bir karakterdir ve Zeynep'in yeni hayatında etkin bir rol üstlenecek ve dengeleri değiştirecek.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Barış karakterini Engin Öztürk canlandırmaktadır.

Engin Öztürk kimdir?

20-09/17/engin-ozturk-kim.jpg

28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Asker emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin dördüncü çocuğudur. Eskişehir'de büyümüş ve Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi için Ankara'ya gelmiş ve daha sonra 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünde okumaya başlamış, 2012 yılında mezun olmuştur.

2010 yılında seçmelerine katıldığı Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı Kanal D dizisinde Selim Yaşaran karakterine hayat verdi. Dizi Engin Öztürk'ün Türkiye ve Arap ülkelerinde tanınmasına sebep olmuştur. Dizinin 2012 yılında sona ermesi üzerine üniversite okuduğu dönemde hem oyun oynadığı hem de barmenlik yaptığı barın sahibi ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü üstlendiği Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Komiser Emre karakterini canlandırmıştır. Star Tv'de yayınlanan ve büyük ses getiren Muhteşem Yüzyil dizisinde II.Selim rolünü üstlenmiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin