Doğduğun Ev Kaderindir'in yeni oyuncusu Engin Öztürk oldu!

Sevilen dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
17 Eylül 2020 - 13:39
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranlarında yayınlanan ve ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanarak hazırlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümleri büyük bir heyecanla bekleniyor. 

20-09/17/dogdugun-ev-kaderindir.png

Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı ve kadrosunda birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren başarılı dizi, hikayesiyle de oyunculuklarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Çağrı Bayrak'ın yönettiği, Eylem Canpolat'ın ise yazdığı OGM Pictures imzalı dizinin başarılı kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. 

Doğduğun Ev Kaderindir'in yeni oyuncusu Engin Öztürk oldu!

20-09/17/engin-ozturk.png

Ekranların sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'in yeni oyuncusunu tv100 açıkladı. Açıklanan bilgiye göre Zeynep'in hayatını etkileyecek bir karakter olan Barış rolü ile kadroya giren yeni isim Engin Öztürk oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin