Usta oyuncu Halil Kumova hayatını kaybetti...

Sevilen oyuncunun ani ölümü hayranlarını üzdü.

Merve Mutlu
10 Eylül 2020 - 17:27
Gündem

Gerçek Kesit, Üvey Baba, Aşkım Aşkım, Yeditepe İstanbul, Aslı ile Kerem, Gülbeyaz, Hürrem Sultan, Hayat Bilgisi, Ezo Gelin, Kara İnci, Bir Kadın Tanıdım, Karagül, Nor Defteri ve daha nice başarılı projede başarıyla rol alan sevilen oyuncu Halil Kumova hayatını kaybetti.

20-09/10/halil-k.jpg

Çekimleri Malatya'da yapılan ve 1933'te dönemin Malatya Valisinin 3 kişi tarafından soyulmasını konu alan Zalo adlı sinema filminin kadrosunda olan ve sette aniden rahatsızlandıktan sonra hastaneye kaldırılan usta oyuncu Halil Kumova, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kalbi durdu ve kurtarılamadı.

Halil Kumova kimdir?

20-09/10/halil-kumova.png

23 Mart 1956’da Bursa’da doğan Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Halil Kumova, uzun süre Bursa Devlet Tiyatrosunda sözleşmeli çalıştıktan sonra 2000 yılında İstanbul’a yerleşti ve birçok projede yer aldı.  100’e yakın film ve dizide rol alan oyuncu son dönemninde Zalo filminde rol alıyordu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin