Merve Mutlu
19 Şubat 2021 - 19:19
Gündem

70’li yıllarda Yeşilçam ile sinemaya adım atmış Cemil Dönüyor, Sıralardaki Heyecan, Ölümsüz Şarkı, Suskunlar Duvarı, Kolyeli Kadın ve Menekşeler Mavidir gibi bir çok yapıtta rol alan,  80’li yıllar ile birlikte diziler rol almaya başlayan ve Can Şenliği, Ayaşlı ve Kiracıları, Ruhların Cinayeti, Silahların Gölgesinde, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Yaseminli Yuva, En Uzun Yıl, Ağlatan Dans, Çırağan Baskını, Zeyrek ile Çeyrek ve Ver Elini Aşk gibi dizilere adını yazdıran usta oyuncu Toygun Ateş, korona sebebiyle hayatını kaybetti.

21-02/19/toygun-ates.png

Bir sinema filmi için Malatya'da bulunan 66 yaşındaki usta oyuncu Toygun Ateş, koronavirüse yakalanınca hastaneye kaldırılmıştı. usta oyuncunun yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Kendisi gibi oyuncu olan kızı Gökşen Ateş, "Babam oyuncularına test yapılmamış bir sette çalışırken koronavirüse yakalandı" derken babasının ölümünün ardından Malatya'ya yola çıktığı belirtti. Cenaze İstanbul'a getirilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin