Seni Çok Bekledim'in Zahide'si Türkü Turan diziye veda ediyor!

Türkü Turan Seni Çok Bekledim'den ayrılıyor.

Merve Mutlu
19 Şubat 2021 - 14:30
Gündem

Skala Yapım ve DNZ Film ortak yapımcılığında ekrana gelen ve başrollerinde İrem Helvacıoğlu ile Özcan Deniz'i bir araya getiren Star TV dizisi Seni Çok Bekledim'in bu akşam yayınlanacak 4. bölümünde flaş bir ayrılık yaşanacak.

21-02/19/seni-cok-bekledim.png

Oyuncu kadrosunda: İlhan Şen, Caner Şahin, Nihan Büyükağaç, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Ali İpin, Durul Bazan, Sibel Şişman, Ahmet Mekin ve Hakan Ummak gibi isimleri bir araya getiren proje, hem hikayesi hem de kadrosuyla daha şimdiden çok sevildi.

Seni Çok Bekledim'in Zahide'si Türkü Turan diziye veda ediyor!

21-02/19/turku-turan.png

Dizinin Zahide'si, geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybediyor ve dizinin dengeleri değişiyor. Türkü Turan da karakterin hikayesinin bitmesiyle diziye veda ediyor. Sosyal medyadan vedasını paylaşan oyuncu: "Aşkın en güzel halini içinde saklayan canım Zahidem.. Seni tanımak ne güzeldi.. Hoşçakal" notunu düştü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin