Can Yaman Che Dio Ci Aiuti 6 dizisine konuk oldu!

Can Yaman yabancı diziye konuk oldu.

Merve Mutlu
19 Şubat 2021 - 13:21
Gündem

Gönül İşleri dizisiyle başlayan oyunculuk kariyeri boyunca İnadına Aşk, Dolunay, Erkenci Kuş ve Bay Yanlış gibi birbirinden başarılı projelerde başrolde yerini alan Can Yaman en son İtalyan yapımı Sandokan dizisiyle anlaşmıştı. Sevilen oyuncu şimdi de bir başka diziye konuk oldu.

21-02/19/can-yaman.jpg

Türkiye'de romantik komedi türündeki dizilerin aranan isimlerinden biri olan ve yakın zamanda İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile yaşadığı ilişkiyle konuşulan Can Yaman, sevgilisine evlenme teklifi etti. Yaklaşık 500 bin liralık bir organizasyonla evet cevabını alan oyuncunun baba olacağı da iddia edilenler arasında.

Can Yaman Che Dio Ci Aiuti 6 dizisine konuk oldu!

21-02/19/can-yaman-italyan.jpg

Francesco Vicario'nun yönettiği ve manastırda geçen komedi dizisi “Tanrı bize yardım etsin” dizisinin 6. sezonunda kadroya Türkiye'nin popüler isimlerinden Can Yaman konuk oluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin