Van Helsing dizisinin 2. sezonu ne zaman başlıyor?

Van Helsing dizisinin 2. sezonu ne zaman başlıyor? Syfy dizisi "Van Helsing"in 2. sezonu için artık geri sayım başladı.

Volkan Küçükel
27 Ağustos 2017 - 15:38
Gündem

Vanessa Van Helsing'in dünyaya vampirlerin hakim olduğu bir dünyada gizemli bir güce sahip olduğunu keşfetmesinin ardından hayatta kalan insanların vampirlere karşı verdiği mücadelede onlara liderlik etmeye başlaması üzerine gelişen olayları izleyicilere aktaran Syfy dizisi "Van Helsing"in 2. sezonu için artık geri sayım başladı.

VAN HELSING 2. SEZON 05 EKİM'DE BAŞLIYOR!

Geçtiğimiz sene ilk sezonunu devam ederken henüz dört bölümünü geride bırakmışken resmi 2. sezon onayını alan dizinin yeni sezonu 05 Ekim Perşembe akşamı Syfy ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

VAN HELSING 2. SEZON HİKAYESİ

İkinci sezonda Vanessa ve diğer kurtulanlar eski ittifakların ufalanmaya başladığını keşfederlerken; Van Helsing mirası ve insanlığın hayatta kalabilmesi üzerine uzun zamandır gömülü kalan sırlar yavaş yavaş açığa çıkacak.

17-08/27/van-helsing-2-sezon.jpeg

VAN HELSING 2. SEZONDA YENİ KARAKTER

Kelly Overton, Jonathan Scarfe, Christopher Heyerdahl, Paul Johansson, David Cubbit, Vincent Gale ve Tim Guinee gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin ikinci sezonuna Missy Peregrym'in de (Rookie Blue) dahil olduğu daha önceden duyurulmuştu.

Peregrym, vampirlere karşı işleri yoluna koymak ve akıntıyı tersine çevirmek adına yardımı dokunabilecek, gizemli bir geçmişe sahip Scarlett Harker karakteriyle karşımızda olacak.

17-08/27/van-helsing-yeni-sezon.jpg

Nomadic Pictures (Fargo, Hell on Wheels) yapımcılığında hazırlanan Van Helsing'in yeni sezonu için Neil LaBute showrunner olarak geri dönerken; LaBute ile birlikte Chad Oake, Mike Frislev, Evan Tyler (Industry Works), Dave Brown, Zadoc Angell (Echo Lake Entertainment) ve Daniel March (Dynamic Television) yürütücü yapımcı kadrosunda bulunan isimler.

Çekimleri Vancouver'da gerçekleştirilen Van Helsing'in 2. sezonu da 13 bölümden oluşacak.

"Van Helsing" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin