Vanity Fair dizisi için ilk fragman yayınlandı

ITV ve Amazon izleyicilerle buluşmaya hazırlanan yeni dizi Vanity Fair için ilk fragman yayınlandı. Vanity Fair dizisinin konusu ne? Vanity Fair 1. sezon ne zaman başlayacak?

Volkan Küçükel
20 Haziran 2018 - 15:00
Gündem

İngiliz televizyon kanalı ITV ve dijital yayın platformu Amazon'un bir süredir prodüksiyon süreci devam eden yeni dizisi "Vanity Fair"den beklenen ilk görüntüler geldi.

BİR ROMAN UYARLAMASI DİZİ: VANITY FAIR

Ready Player One ve Bates Motel yapımlarından tanıdığımız sempatik oyuncu Olivia Cooke'u başrolde izleyeceğimiz dizinin hikayesi ünlü İngiliz yazar William Makepeace Thackeray'in ülkemizde "Gurur Dünyası" olarak bilinen aynı isimdeki 1848 yılı romanına dayanıyor.

Yayınlanan ilk tanıtım videosunda dizinin hikayesine dair görüntüler yer almasa da Cooke'un hayat vereceği Becky Sharp karakterine bir bakış atıyoruz.

18-06/20/vanity-fair.jpg

VANITY FAIR DİZİSİNİN KONUSU

Mammoth Screen yapımcılığında hazırlanan ve 7 bölümden oluşacağı duyurulan Vanity Fair'in hikayesi Napolyon Savaşları'nın arka planında yaşanan olayları ekrana yansıtacak.

19. yüzyılın ilk zamanlarındaki İngiliz toplumunu tüm çeşitlilik ve değişikliği içinde başarıyla yansıtması yönünden Thackeray'in başyapıtı olarak nitelendirilen romandan uyarlanan dizinin hikayesinin merkezinde bulunan ve Olivia Cooke tarafından canlandırılan Becky Sharp'ın yoksulluğun dışına çıkmaya çalışması ve İngiliz toplumunun elit sınıfında tırmanma çabalarını izleyeceğiz.

Bu süreç kötülük, suç, eğlence, mutluluk, sevişme, ayrılık, gülme, aldatma, kavga ve dans gibi olgularla şekillenecek.

VANITY FAIR OYUNCU KADROSU

Vanity Fair'de Cooke'a Johnny Flynn, Claudia Jessie, Anthony Head, Martin Clunes ve Suranne Jones gibi oyuncular eşlik edecek.

18-06/20/vanity-fair-1-sezon.jpg

Julia Stannard (War & Peace, The Great Train Robbery, United) yapımcılığında, James Strong (Liar, Broadchurch) yönetmenliğinde hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Damien Timmer, Gwyneth Hughes, Strong ve Tom Mullens (Poldark, Endeavour, Fearless) yer alıyor.

VANITY FAIR 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ITV Studios Global Entertainment'ın uluslararası dağıtımını üstlendiği; çekimleri ağırlıklı olarak Londra ve çevresinde gerçekleştirilen dönem dizisinin sene sonlarına doğru izleyicilerle buluşmaya başlaması bekleniyor.

Şimdiye kadar birçok kez uyarlaması gerçekleştirilen Vanity Fair romanı son olarak 1998 yapımı BBC mini dizisi ve 2004 yapımı Reese Witherspoon'lu filmle hayat bulmuştu.

"Vanity Fair" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin