Apple'ın duyurduğu ilk komedi dizisinde beklenmedik ayrılık!

Apple'ın 10 bölümlük ilk sezonuyla onay verdiği komedi dizisinin başrolündeki Kristen Wiig oyuncu kadrosundan ayrıldı. Ayrılığın arkasındaki neden ne?

Volkan Küçükel
20 Haziran 2018 - 15:49
Gündem

Netflix, Amazon, Hulu gibi şirketlerin ardından kendi platformuna özel yapımlar geliştirme işine girişerek bu sektöre de adım atan Apple sene başlarında henüz ismi netleşmeyen ilk komedi dizisi projesinin duyurusunu gerçekleştirmişti.

Curtis Sittenfeld'in kısa öykülerinden oluşan "You Think It, I’ll Say It" kitabından uyarlanan 10 bölümlük dizinin başrolüne ise uzun yıllar komedi programı Saturday Night Live'de karşımıza çıkan Kristen Wiig getirilmişti.

KRISTEN WIIG OYUNCU KADROSUNDAN AYRILDI!

Ancak projede beklenmedik bir değişik yaşandı! Dizinin aynı zamanda yürütücü yapımcılığını da üstlenen Wiig oyuncu kadrosundan ayrıldı!

18-06/20/kristen-wiig-apple-komedi-dizisi.jpg

WONDER WOMAN 1984 FİLMİNİN ÇEKİMLERİ ÇAKIŞMA YARATTI!

Wiig'in ayrılığının arkasında yatan neden ise oyuncunun yoğun programı ve takvimsel uyuşmazlık.

Aktris önümüzdeki sene vizyona girecek fantastik aksiyon türündeki Wonder Woman 1984 filminin oyuncu kadrosunda Cheetah karakteriyle yer almakta. Bu yapımın çekim süreci ile Apple'ın dizisinin zamanlaması çakışıyor. İşte bu nedenle Wiig projede artık kamera önünde görünmeyecek.

Apple bünyesinde beklemede olan proje için yapımcıların bundan sonraki süreçle ilgili değerlendirmeleri sürüyor. Dizinin rafa kaldırılması düşünülmüyor ve yakın zamanda başrol için farklı bir aktrisin gündeme alınması bekleniyor.

18-06/20/kristen-wiig-apple.jpg

Colleen McGuinness'ın (30 Rock) yaratıcısı ve showrunner'ı olduğu dizinin yürütücü yapımcı kadrosu McGuinness ile birlikte Hello Sunshine'dan Witherspoon ve Lauren Neustadter ile Kristen Wiig'den oluşmakta. Sittenfeld ise danışman yapımcı olarak hizmet veriyor.

Witherspoon'ın yapım şirketi Hello Sunshine'ın platform adına iki farklı dizi projesi için daha çalışmalarını yürüttüğü biliniyor. Chernin Entertainment ortak yapımcılığında, Octavia Spencer'lı Are You Sleeping ve Witherspoon ile Jennifer Aniston'lı gündüz kuşağı programı temalı dizi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin