Veda Mektubu'nun 4. Bölümüne Aslı ve Mehmet'in nikâhı damgasını vuracak!

Kanal D'nin başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı iddialı dizisi Veda Mektubu 4. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Peki Veda Mektubu 3. bölümde neler yaşandı? Veda Mektubu 4. bölümde neler olacak? Veda Mektubu dizisinin konusu ne? Veda Mektubu dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Veda Mektubu dizisi nerede çekiliyor? Veda Mektubu 3. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu? Veda Mektubu izle! Veda Mektubu 3. bölüm izle! Veda Mektubu'nun 4. bölümünde Alanur ve Ziya yakınlaşıyor!

Volkan Usta
17 Mart 2023 - 10:08
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Yıldırım ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı dizisi Veda Mektubu heyecan dolu yeni bölümü ile 20 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Aslı ve Mehmet’in çok konuşulacak olan nikahının ekrana geleceği bölümde Alanur, Seher ve Hatice'nin ise neler yapacağı şimdiden merak konusu oldu.

23-03/17/a02_4370.JPG

Dizinin ekrana gelecek olan 4’üncü bölümünden renkli anlar objektiflere yansıdı. Aslı ve Mehmet'e hayat veren oyuncular Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım birlikte nikah pozu çektirmeyi de ihmal etmediler.

23-03/17/a02_4111.JPG

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturduğu hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay kaleme aldığı Veda Mektubu dikkat çeken kadrosu güçlü ve gerçek bir aşka dayanan hikayesi ile her pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D'de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin