Veda Mektubu'nun Alanur'u Nurgül Yeşilçay giyimiyle ortalığı yakmaya devam ediyor!

Kanal D'nin başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı iddialı dizisi Veda Mektubu'nun Alanur'u Yeşilçay stili ile her hafta göz doldurmaya devam ediyor. Peki Veda Mektubu 8. bölümde neler yaşandı? Veda Mektubu 9. bölümde neler olacak? Veda Mektubu dizisinin konusu ne? Veda Mektubu dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Veda Mektubu dizisi nerede çekiliyor? Veda Mektubu izle! Veda Mektubu 8. bölüm izle! Veda Mektubu'nun 6. bölümünde Aslı ve Mehmet arasında neler olacak? Veda Mektubu'nun Alanur'u kimdir? Nurgül Yeşilçay kimdir?

Volkan Usta
24 Nisan 2023 - 10:19
Kültür Sanat

Kanal D’nin yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği beğeni ile izlenen dizisi Veda Mektubu’nun bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde Alanur’un (Nurgül Yeşilçay) yeni hamlesi çok konuşulacak.

İLGİLİ İÇERİK

23-04/24/a02_9799.JPG

Seher (Bennu Yıldırımlar) ve Ziya'nın (Selim Bayraktar) baş başa çıktıkları yemek sürprizlere sahne olacak, Alanur kendine özgü tarzı ile dikkatleri yine üzerine çekecektir.  Her bölüm temposu artan dizide Alanur, mektupları yazanın Seher olduğunu kanıtlamaya artık çok yaklaşmıştır. Dizide giydiği kostümleri çok konuşulan Yeşilçay, karakteri Alanur'un stilini zevkli ve iddialı bulduğunu, karaktere de çok yakıştığını söyledi.

Veda Mektubu her Pazartesi 20.00’de Kanal D’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin