Veda Mektubu'nun Alanur'u Nurgül Yeşilçay her bölüm göz kamaştırmaya devam ediyor!

Kanal D'nin başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı iddialı dizisi Veda Mektubu'nun Alanur'u Yeşilçay her hafta hem oyunculuğu hem de stili ile göz dolduruyor. Peki Veda Mektubu 3. bölümde neler yaşandı? Veda Mektubu 4. bölümde neler olacak? Veda Mektubu dizisinin konusu ne? Veda Mektubu dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Veda Mektubu dizisi nerede çekiliyor? Veda Mektubu izle! Veda Mektubu 3. bölüm izle! Veda Mektubu'nun 4. bölümünde Aslı ve Mehmet arasında neler olacak? Veda Mektubu'nun Alanur'u kimdir? Nurgül Yeşilçay kimdir?

Volkan Usta
19 Mart 2023 - 09:07
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi Veda Mektubu farklı hikayesi, başarılı oyunculukları ile olduğu kadar kıyafetleri ve stylingi ile de çok konuşuluyor.

İLGİLİ İÇERİK

23-03/19/a02_4745.JPG

Alanur’dan intikam kostümü…

Veda Mektubu’nun pazartesi ekrana gelecek yeni bölümünde Alanur (Nurgül Yeşilçay) vereceği davette giyeceği gümüş rengi özel tasarım kostümü ile partinin kraliçesi olacak.

İLGİLİ İÇERİK

Her hafta heyecan dozunun arttığı dizide bu hafta kılıçlar çekilecek ve Alanur, (Nurgül Yeşilçay) hem Ziya’dan (Selim Bayraktar) geçmişin intikamını almaya çalışacak,  hem de kızının evliliğini yıkmak için planlar yapacak. 

Veda Mektubu heyecan dolu yeni bölümüyle 20 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin