Veda Mektubu'nun gözde çifti Asmeh izleyicisi tarafından çok sevildi! Dizinin 4. bölümünde neler olacak?

Kanal D'nin iddialı dizisi Veda Mektubu'nun Aslı'sı Rabia Soytürk ve Mehmet'i Emre Kıvılcım seyircisi tarafından oldukça sevildi. Peki Veda Mektubu 3. bölümde neler yaşandı? Veda Mektubu 4. bölümde neler olacak? Veda Mektubu dizisinin konusu ne? Veda Mektubu dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Veda Mektubu dizisi nerede çekiliyor? Veda Mektubu'nun Aslı'sı kimdir? Rabia Soytürk kimdir? Veda Mektubu'nun Mehmet'i kimdir? Emre Kıvılcım kimdir?

Volkan Usta
19 Mart 2023 - 12:42
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği beğeni ile izlenen yeni dizisi Veda Mektubu’nun genç aşıkları Aslı ve Mehmet çok sevildi.

İLGİLİ İÇERİK

 23-03/19/rabia-1679219030.JPG

İLGİLİ İÇERİK

Ekranın gözde çifti Aslı (Rabia Soytürk) ve Mehmet (Emre Kıvılcım) yayın boyunca #AsMeh etiketiyle dizinin hayranları tarafından yüzlerce beğeni dolu yorum alıyor.

23-03/19/emre_7576-1679219047.jpg

İLGİLİ İÇERİK

Sette çok iyi anlaştıklarını belirten Soytürk ve Kıvılcım ilk kez aynı projede olmalarına rağmen çok iyi anlaştıklarını ve aralarındaki bu uyumun ekrana da yansıdığını söylediler.

20 Mart Pazartesi ekrana gelecek yeni bölümde Alanur’un partisinde beklenmedik gelişmelerin yaşanacağını söyleyen ikili çekim arasında hayranları için objektiflere poz verdiler.

 23-03/19/rabia2_7544-1679219059.jpg

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı Veda Mektubu görkemli kadrosu ve gerçek aşk hikayesiyle her Pazartesi akşamı Kanal D'de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin