Kuş Uçuşu'nun 3. sezon çekimleri başladı! 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

İlk sezonu ile Netflix'in yerli yapımlar arasında en sevilen dizisi olan Kuş Uçuşu'nun 3. sezon hazırlıkları başladı. Peki Kuş Uçuşu'nun 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Kuş Uçuşu 2. sezon fragmanı yayınlandı mı? Kuş Uçuşu'nun 1. sezonunda neler oldu? Kuş Uçuşu dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Kuş Uçuşu dizisinin konusu ne? Birce Akalay kimdir? Kuş Uçuşu 3. sezon çekimlerl ne zaman başlayacak? Kuş Uçuşu 3. sezon ne zaman yayınlanacak? Kuş Uçuşu 2. sezon kaç bölüm olacak? Kuş Uçuşu 3. sezonda Lale ve Aslı arasında neler yaşanacak?

Volkan Usta
19 Mart 2023 - 11:45
Kültür Sanat

İlk sezonuyla oldukça sevilen Kuş Uçuşu dizisinin 2. sezon çekimlerinin tamamlanmasının ardından 3. sezozn içinde bilgiler gelmeye başladı. Peki Kuş Uçuşu 2. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar!

Başrollerinde Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner gibi ünlü isimlerin yer aldığı Ay Yapım imzalı dizinin 2. sezonun çekimlerinin geçtiğimiz haftalarda tamamlanması sonrası, kısa bir aranın ardından 3. sezonun çekimlerine başlandı.

İkinci sezonunu Koray Kerimoğlu’nun yönettiği dizide Melih Selçuk, Itır Esen, Zafer Ergin, Burak Sergen ve Arif Pişkin gibi ünlü isimler de rol almıştı. Henüz 2. sezonu yayınlanmayan dizinin, 3. sezonu da çok sürprizli olacak. İkinci sezonda Lale’nin (Birce Akalay) koltuğunu ele geçiren Aslı (Miray Daner) arasında izleyenleri çok şaşırtacak bir bağ kurulacak.

Ayrıca kulislerde gelen bilgiye göre Burak Yamantürk’ün hayat verdiği Selim karakterinin son sezonda yer almayacağı öğrenildi.

İLGİLİ İÇERİK
 

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin