Veda Mektubu’nun kamera arkasından en özel anlar paylaşıldı!

Kanal D'nin başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı iddialı dizisi Veda Mektubu'ndan kamera arkası anlar paylaşıldı. Peki Veda Mektubu 5. bölümde neler yaşandı? Veda Mektubu 6. bölümde neler olacak? Veda Mektubu dizisinin konusu ne? Veda Mektubu dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Veda Mektubu dizisi nerede çekiliyor? Veda Mektubu izle! Veda Mektubu 5. bölüm izle! Veda Mektubu'nun 6. bölümünde Aslı ve Mehmet arasında neler olacak? Veda Mektubu'nun Alanur'u kimdir? Nurgül Yeşilçay kimdir?

Volkan Usta
02 Nisan 2023 - 09:40
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi Veda Mektubu’nun kamera arkasından yeni kareler paylaşıldı. Yeni bölümün çok heyecanlı olduğuna değinen oyuncuların kamera arkası pozları sosyal medyada da ilgi gördü. 

23-04/03/a02_6585.JPG

Ziya'nın Alanur ile ikisini ayıran veda mektuplarını kimin yazdığını öğrenmesi artık an meselesi oldu. Köşeye sıkışan Seher'in hamlesi ise büyük beklenti yarattı. Yenilgiyi kabul etmeyen Alanur, Aslı'yı eve geri döndürmek için her yolu denerken Mehmet ve Aslı'nın aşkı ise yeni bir sınavdan geçecek.

23-04/03/a02_6433.JPG

Başarılı oyuncu kadrosu ve heyecan dolu hikayesiyle ekrana gelen Veda Mektubu her Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin