Vuslat'ın sezon finali tarihi belli oldu!

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Vuslat'ı sezon finali tarihi nihayet belli oldu!


03 Mayıs 2019 - 10:51
Yeni Bölüm

Başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür gibi başarılı oyuncuların yer aldığı, TRT1 ekranlarında pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Vuslat dizisinin sezon finali tarihi belli oldu. 

Vuslat sezon finali tarihi!

Kadrosunda: Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcılar ve Baran Bölükbaşı gibi isimlerin yer aldığı; TRT1 ekranlarının pazartesi akşamları yayınlanan ve iyi insan olmak, aşk gibi  kavramları, insana dair her şeyi bir Osmanlı klasiği olan İbn-i Arabi'nin Satranc-ı Urefa oyunu üzerinden izleyiciye anlatan dizisi Vuslat, 27 Mayıs Pazartesi akşamı sezon finali yapacak.

Vuslat dizisinin konusu ne?

Aziz (Kadir Doğulu) annesinin ve babasının devleştirdiği holdingin başında tek yönetici olarak çalışıyor ve kendi dünyasında Tanrıcılık oynuyuordu. Bir anda hayatına giren Feride (Devrim Özkan) ile kendini ve hayatı sorgulamaya başladı. Ancak Aziz'in vazgeçmesi gereken çok şey vardı.

Feride ise babası, kardeşleri ve üvey annesi ile sakin bir hayat yaşıyordu. Feride bir butikte çalışıyor evi geçindirmekte babasına yardım ediyordu. Feride bir gece Aziz'in işlediği ve örtbas ettiği cinayetlere şahit oldu. Polise şikayet etmek üzereyken kardeşi Fırat'ın da bu işe dahil olduğunu öğrenir. Bu süreçte Aziz Geride'ye aşık olmuştur ancak Feride'nin gururu, Aziz ile yakınlaşmasına engel olur. Önce aşklarını kabullenmek zorunda olan ikili, bu aşkın imkansızlığı ile de tanışacaktır..

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin