War of the Worlds bu kez Fox Networks ve Canal+ iş birliğiyle dizi oluyor!

Canal Plus, Fox Networks Group Europe & Africa ve Urban Myth Films ortak yapımcılığında hazırlanan War of the Worlds (Dünyalar Savaşı) dizisinin konusu ve proje hakkında ilk bilgiler...

İngiliz yazar H. G. Wells'in Marslıların Dünya'yı işgal etmesini konu edinen bilim-kurgu türündeki romanı "The War of the Worlds (Dünyaların Savaşı)"ün dizi uyarlaması projeleri şu sıralar oldukça revaçta!

BBC One'ın Mammoth Screen yapımcılığında hazırlamakta olduğu üç bölümlük uyarlamanın dışında bu kez Fransız televizon kanalı Canal Plus, Fox Networks Group Europe & Africa ve Urban Myth Films (Atlantis) ortalığında bir başka War of the Worlds dizi uyarlaması için çalışmalara başlandı.

WAR OF THE WORLDS DİZİSİ HAKKINDA DETAYLAR

Uzaylı istilasını konu edinecek "War of the Worlds" dizisinin hikayesi günümüzde geçecek ve sezonu 8 bölümden oluşacak.

18-07/20/hg-wells-kitaplari.jpg

BAFTA ödüllü Howard Overman'ın (Misfits, Crazyhead, Merlin) yaratıcısı ve yazarı olduğu War of the Worlds'ün yürütücü yapımcı kadrosunda Overman ile birlikte Johnny Caps ve Julian Murphy gibi isimler yer alıyor.

Prodüksiyon öncesi aşamasında olan dizinin çekimlerine önümüzdeki sonbahar döneminde başlanacak.

WAR OF THE WORLDS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Fransa ve Fransızca konuşulan ülkelerde Canal+ ve Fox aracılığıyla Avrupa ve Afrika kıtasında 50'den fazla ülkede 2019 senesi içinde yayınlanacak olan dizinin uluslararası dağıtımını Studiocanal üstleniyor.

18-07/20/war-of-the-worlds-filmi.jpg

Overman yeni dizi projesi hakkında şöyle konuştu: "H.G. Wells'in romanı birçok bakımdan ırk üstünlüğü ve etnik çatışma unsurlarının bir eğitici öyküsü niteliğinde. Yeni izleyicilere bu çok sevilen hikayeden esinlenen cesur, taze ve kendinizden bir şeyler bulabileceğiniz versiyonu sunmak için sabırsızlanıyoruz."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin