Westworld 3. sezon onayını aldı!

HBO kanalının popüler dizisi Westworld için resmi 3. sezon onayı kararı çıktı. Westworld'ün 3. sezon detayları...

Volkan Küçükel
02 Mayıs 2018 - 00:05
Gündem

İkinci sezonuna kavuştuğumuz HBO'nin fenomen dizisi "Westworld"ün hayranlarını sevindirecek haber erkenden geldi!

WESTWORLD 3. SEZON ONAYINI CEBE KOYDU!

22 Nisan'da yeni sezonunu açan dizi, yayıncı kanal HBO'dan resmi 3. sezon onayını aldı.

Üçüncü sezonun bölüm sayısı ve yayın tarihi konusunda şimdilik resmi bir açıklama yapılmış değil. 02 Ekim 2016'da ekran serüvenine başlayan yapım, ikinci sezonu için bizleri yaklaşık 1.5 yıl kadar bekletmişti.

18-05/02/westworld-twitter.png

HBO Programlama Başkanı Casey Bloys yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada "Olağanüstü yetenekli Jonathan Nolan ve Lisa Joy'un yanı sıra üstün yetenekli bir ekip ve oyuncu kadrosu ile çalışmak müthiş bir zevk. Heyecan dolu ve ilham veren hikaye anlatımından şaşırtıcı görselliğe kadar bir sonraki sayfanın bizi nereye götüreceğini görmek için çok heyecanlıyız" ifadelerini kullandı.

WESTWORLD REYTİNGLERİ

Michael Crichton'ın 1973 yılı yapımı aynı isimli filminden Jonathan Nolan ve Lisa Joy ikilisince ekranlara uyarlanan Westworld, ilk sezonunda elde ettiği başarılı izlenme oranlarını ikinci sezonunda yukarı çekerek koruyor.

Dizinin ikinci sezon açılış bölümü "Journey into Night" kendi yayın diliminde 2.1 milyon izleyiciyi ekran başına toplayıp, ilk sezon prömiyerinden yüzde 5 daha yüksek bir rakama ulaşmıştı (HBO Go ve HBO Now gibi platformalardan gelen izlemelerle birlikte bu rakam 3 milyon izleyiciye çıkmıştı). İlk sezonun ortalaması ile karşılaştırıldığında ise yeni sezonda yüzde 13'lük bir artış gözlemleniyor.

18-05/02/westworld-dizi.jpg

İlk sezonuyla Emmy Ödülleri'nde kazandığı 22 adaylığının beşini ödüle çeviren dizinin yeni sezon oyuncu kadrosunda Evan Rachel Wood (Dolores), Thandie Newton (Maeve), Ed Harris (Man in Black), Jeffrey Wright (Bernard), James Marsden (Teddy), Tessa Thompson (Charlotte), Ingrid Bolsø Berdal (Armistice), Clifton Collins Jr. (Lawrence), Luke Hemsworth (Stubbs), Louis Herthum (Peter Abernathy), Simon Quarterman (Lee Sizemore), Talulah Riley (Angela), Rodrigo Santoro (Hector Escaton), Angela Sarafyan (Clementine), Shannon Woodward (Elsie), Ben Barnes (Logan), Jimmi Simpson (William), Leonardo Nam (Felix Lutz) ve Ptolemy Slocum (Sylvester) gibi isimler yer alıyor.

Sezonun yeni yüzleri ise Fares Fares (Antoine Costa), Katja Herbers (Grace), Gustaf Skarsgård (Karl Strand), Hiroyuki Sanada (Musashi), Peter Mullan (James Delos), Rinko Kikuchi (Akane), Zahn McClarnon (Akecheta), Tao Okamoto (Hanaryo), Betty Gabriel (Maling), Jonathan Tucker (Craddock), Julia Jones (Kohana) ve Kiki Sukezane (Sakura) olarak sıralanıyor.

Yapımın yürütücü yapımcı kadrosunda J.J. Abrams, Richard J. Lewis, Roberto Patino, Athena Wickham ve Ben Stephenson bulunuyor.

Kilter Films, Bad Robot Productions ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığındaki Westworld, 06 Mayıs'ta sezonun üçüncü bölümü "Virtù e Fortuna" ile HBO ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Geçtiğimiz günlerde Alan Ball'ın yeni dizisi Here and Now için iptal kararı veren HBO bu onay kararı ile birlikte Westworld dışında The Deuce, Succession, Big Little Lies, Sharp Objects ve True Detective gibi dramaları bünyesinde tutuyor.

"Westworld" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin