Whiskey Cavalier 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

The Walking Dead'in ardından Whiskey Cavalier ile karşımıza çıkan Lauren Cohan'ın yeni dizisinin 5. bölümünde neler olacak? Whiskey Cavalier 1. sezon 5. bölüm fragmanı, konusu ve bölümden kareler...

ABC'nin yeni sezon dizilerinden "Whiskey Cavalier" bu hafta sezonun dördüncü bölümü 'Mrs. & Mr. Trowbridge' ile ekranlara geldi.

WHISKEY CAVALIER 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Will ve Frankie, Paris'teki bir düğün organizasyonuna sızıp soykırımcı bir Romanyalı generali yakalama görevi için istemsizce evli çift rolüne bürünürler. Görev esnasında her zamanki gibi huysuz tavırlarını takınırlar.

19-03/22/whiskey-cavalier-1x05-foto1.jpg

WHISKEY CAVALIER 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, dördüncü bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 3.67 milyon izleyici rakamlarını elde ederek geçen haftaya benzer bir ekran performansı sergiledi. Dizinin reyting ortalaması şimdilik vasat bir düzeyde ilerliyor.

WHISKEY CAVALIER 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Whiskey Cavalier; Rick Muirragui'nin senaryosunu kaleme alıp, Amanda Marsalis'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 5. bölümü "The English Job" ile 27 Mart 2019 Çarşamba akşamı ABC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-03/22/whiskey-cavalier-1x05-foto4.jpg

WHISKEY CAVALIER 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

"The English Job" - Londra'daki şüpheli soygunları araştırırlarken Will'in, seksi İngiliz kadın casus Emma ile yakınlık kurması Frankie'yi nasıl yöneteceğini bilmediği beklenmedik hislerle başbaşa bırakır.

Bu arada Jai, Susan ile kimin daha zeki olduğu konusunda bir rekabete girerken; Standish savaş sonrası bunalımıyla ilgili bir durumla baş etmeye çalışır.

Oyuncu kadrosu: Scott Foley (Will Chase), Lauren Cohan (Frankie Trowbridge), Ana Ortiz (Susan Sampson), Tyler James Williams (Edgar Standish), Vir Das (Jai Datta), Josh Hopkins (Ray Prince).

Konuk oyuncu: Ophelia Lovibond (Emma Davies).

WHISKEY CAVALIER YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-03/22/whiskey-cavalier-1x05-foto2-1553205375.jpg

19-03/22/whiskey-cavalier-1x05-foto3.jpg

19-03/22/whiskey-cavalier-1x05-foto6.jpg

19-03/22/whiskey-cavalier-1x05-foto5.jpg

"Whiskey Cavalier" 1. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin