Pretty Little Liars: The Perfectionists 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Pretty Little Liars dizisinin Alison ve Mona'sını geri döndüren yeni dizi Pretty Little Liars: The Perfectionists'in 1. sezon 2. bölümünde neler olacak? Yeni bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

"A" gizemiyle sezonlarca izleyicisini ekranlara bağlayan Pretty Little Liars'ın ikinci uzantısı dizisi "Pretty Little Liars: The Perfectionists" bu hafta ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI!

Sara Shepard'ın aynı isimdeki popüler kitap serisinden uyarlanan dizinin hikayesinin geçtiği Beacon Heights kasabası üst düzey üniversitesinden üstün başarılı sakinlerine kadar her şeyin mükemmel göründüğü bir yerdir. Fakat tahmin edilebileceği üzere aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir!

Bu mükemmelliyetçilik baskısı kasabada ilk şok edici cinayetin işlenmesine sebep olur. Ve her mükemmelliyetçiliğin ardında bir sır, bir yalan ve bir gerekçe bulunmaktadır...

19-03/22/pll-the-perfectionists-1x02-foto5.jpg

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS AÇILIŞ BÖLÜMÜ REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, ilk bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.2 reyting oranı ve 0.46 milyon izleyici rakamlarını elde etti. Freeform'un diğer dizilerinin reyting ortalamasına bakıldığında Pretty Little Liars: The Perfectionists'in ilk bölüm reytingleri bu ortalamaya benzer düzeyde çıkmış görünüyor.

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Pretty Little Liars: The Perfectionists; I. Marlene King'in senaryosunu kaleme alıp, Elizabeth Allen Rosenbaum'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 2. bölümü "Sex, Lies and Alibis" ile 27 Mart 2019 Çarşamba akşamı Freeform ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-03/22/pll-the-perfectionists-1x02-foto1.jpg

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Nolan Hotchkiss'in (Chris Mason) öldürülmesinin ardından Ava (Sofia Carson), Caitlin (Sydney Park) ve Dylan (Eli Brown), söz konusu gece suç işlendiğinde başka yerde olduklarını kanıtlama konusunda iş birliği yaparlar.

Alison (Sasha Pieterse), Nolan'ın kusursuz gibi görünen arkadaş çevresinden şüphelenen Beacon Heights Üniversitesi'nin yeni güvenlik şefi Dana Booker (Klea Scott) ile ters düşer.

Ve Mona (Janel Parrish) suçluluk psikolojisi ile boğuşurken eski alışkanlıklarınna kaymaya başlar.

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-03/22/pll-the-perfectionists-1x02-foto3.jpg

19-03/22/pll-the-perfectionists-1x02-foto4.jpg

19-03/22/pll-the-perfectionists-1x02-foto2-1553213211.jpg

19-03/22/pll-the-perfectionists-1x02-foto6.jpg

"Pretty Little Liars: The Perfectionists" 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin