Yasak Elma 38. bölüm fragmanı yayınlandı! Kaya ve Ender arasında neler oluyor?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü sizler için derledik..

Merve Mutlu
22 Mart 2019 - 11:00
Yeni Bölüm

Fox ekranlarında pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan ve başrollerinde Eda Ece, Talat Bulut ve Şevval Sam'ın rol aldığı Yasak Elma dizisinin 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde diziye katılan Kaya karakteri, bu bölümde dengeleri bozmaya başlayacak. 

Yasak Elma 38. bölümde neler olacak?

19-03/22/ender.png

Karmaşık ilişki bağları ve sürükleyici hikayesi ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Yasak Elma'da: Kaya'yı görür görmez korkmaya başlayan Ender, yerine ve hayatlarına iyice yerleşen Kaya'ya "Hemen evine dön!" uyarısı yapıyor. "Seni burada barındırmayacağım" diyen Ender'in Kaya'yı neden yakınlarında istemediği konusu ise bu bölümde büyük ipuçları bırakacak. 

19-03/22/yildiz.png

Yemek masalarına dahi dahil olan ve Ender'in keyfini kaçıran Kaya, yalnızca işini yapmaya geldiğini ve hiçbir yere gitmeye niyeti olmadığını söylüyor. Ender'in savaş açmasına neden olan bu sözleri söyleyen Kaya, diğer yandan da Yıldız'ın radarına girdi. Kaya ile Ender arasında ne gibi bir bağlantı olduğunu öğrenmeye çalışırken, eskiden aynı şirkette müdürlük yaptığını öğrenen Yıldız'ın kafası karışmaya başladı. 

Ender ile Kaya'nın arasında ne var?

19-03/22/kaya.png

Ender ile Kaya arasında geçen konuşmada, Ender'in öfkeli ve nefret kusan tavrına Kaya'nın "Benim sana kızmam gerekmez mi? Seninki öfke falan değil düpedüz korku." demesi ve ardından da Kaya'nın Erim'in omzuna kolunu attığı anlardaki Ender'in dehşet dolu bakışları, "Erim, Kaya'nın oğlu mu?" sorusunu akıllara getirdi. Kaya ile Ender arasında çok eskiden bir ilişki yaşandığı ve Erim'in babasının aslında Kaya olması ihtimali şu anda izleyiciler tarafından en yaygın kanılardan biri oldu. 

19-03/22/ender-2.png

Yasak Elma 38. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin