Willow filminin Disney+ dizi uyarlamasında başroller belli!

Ron Howard'ın yönetmenliğini üstlendiği fantastik türdeki Willow filminin Disney+ platformu için hazırlanan dizi uyarlamasının oyuncu kadrosu iyice şekillendi. Wiilow nasıl biri dizi? Konusu ne?

Ron Howard'ın yönetmenliğini üstlendiği 1988 yapımı fantastik türdeki Willow filminin Disney+ platformu için hazırlanan dizi uyarlamasının oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına devam ediliyor.

FANTASTİK TÜRDEKİ WILLOW DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU BELLİ OLUYOR!

Jonathan Entwistle'nın pilot bölüm yönetmenliğini üstlendiği "Willow" dizisinin oyuncu kadrosuna son katılan isim Amer Chadha-Patel (Doom: Annihilation, Beecham House, Year of the Rabbit, The Third Day) oldu.

Yapımın oyuncu kadrosuna daha önceden Ellie Bamber (Nocturnal Animals), Ruby Cruz (Castle Rock), Erin Kellyman (Solo), Tony Revolori (Servant) gibi isimler dahil olmuşlardı.

Val Kilmer, Joanne Whalley, Jean Marsh, Billy Barty'ın başrolleri paylaştığı orijinal filmin hikayesi; Elora Danan ismindeki özel bir bebeği, dünyayı ele geçirmeye yemin eden zalim bir kraliçeden korumada kritik bir rol oynayan isteksiz bir çiftçi Willow Ufgood'a (Warwick Davis) odaklanıyordu.

WILLOW NASIL BİR DİZİ OLACAK?

Dizinin hikayesi ise orijinal filmdeki olayların yıllar sonrasında geçiyor. Peri kraliçelerinin ve iki başlı Eborsisk canavarlarının büyülü dünyasına yepyeni karakterler gelirken, Willow Ufgood (Warwick Davis) yine hikayede yer alıyor.

Dizinin hikayesi ile ilgili çok fazla detay verilmese de hikayenin, kaçırılan bir prensi kurtarmak için göreve çıkan bir gruba odaklanacağı belirtiliyor.

Yolcular arasında prensin ikiz kardeşi Kit (Ruby Cruz), alçakgönüllü bir mutfak hizmetçisi ve seçilmiş gizemli kişi Dove (Ellie Bamber) ile Kit'in hizmetçisi ve en yakın arkadaşı Jade (Erin Kellyman) bulunuyor.

Chadha-Patel dizide, orijinal filmde Val Kilmer'in canlandırdığı Madmartigan karakterini anımsatan grubun dördüncü üyesi Borroman'a hayat verecek.

Borroman, hapishaneden çıkma karşılığında göreve katılan bir hırsız ve yalancı.

Jonathan Kasdan'ın pilot bölüm senaryosunu kaleme aldığı dizinin ortak showrunnerları Kasdan (Solo) & Wendy Mericle (Arrow) iken; Ron Howard ile orijinal filmin yazarı Bob Dolman dizinin danışman yapımcıları olarak görev yapacaklar.

Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Jonathan Kasdan, Wendy Mericle ile birlikte Roopesh Parekh ve Hannah Friedman projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

WILLOW 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Wiilow'un çekimleri, orijinal filmin büyük bir bölümünün çekildiği Galler'de gerçekleştirilecek. Disney+ platformu 2022 yılı içinde izleyiciyle buluşması beklenen dizinin resmi başlangıç tarihini ilerleyen aylarda duyuracak.

"Willow" (1988) Film Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin