X-Files kadrosu yeni bir proje için bir arada!

X-Files'ın unutulmaz kadrosu, dizinin sesli kitap uyarlaması için bir araya geliyor.

Berfu Özlen
13 Nisan 2017 - 14:50
Gündem

X-Files kadrosu, Audible isimli bir sesli kitap firmasının projesi için bir araya geliyor. Dizinin yıldızları, David Duchovny, Gillian Anderson, Mitch Pileggi, William B. Davis, Tom Braidwood, Dean Haglund ve Bruce Harwood, The X-Files: Cold Cases, ismi verilen sesli kitaplar için seslendirme yapacaklar. Proje, Joe Harris ve orjinal dizinin yaratıcısı Chris Carter'ın ortaklaşa yayınladığı bir grafik romandan uyarlandı. 

Sesli kitabın konusu

X-Files: I Want To Believe zaman cetvelinde sonra geçen kitap, Mulder ve Scully'nin görevden ayrılmasının sebeplerini ve çözülmemiş davalardan oluşan bir departmanı konu alıyor. Ajanlar Mulder ve Scully, sadece eski departmanlarını değil, ABD hükümetini ve hatta tüm dünyayı ilgilendiren bir komplo yüzünden, mesleğe geri dönmek zorunda kalır. Hem de dünya dışı varlıklar yüzünden...

Audible tarafından yayınlanan bir videoda, X-Files ekibi proje hakkında görüşlerini belirtiyor. The X-Files: Cold Cases, 18 Temmuz 2017'de yayınlanacak. Kitabın ön-sipariş ücreti 25 USD olacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin