X-Men hayranlarını sevindiren haber!

Sinemaseverler tarafından merakla beklenen X-Men filmiyle ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Filmin senaryosunu kaleme alacak isim Açlık Oyunları'ndan tanınan Michael Lesslie olarak belirlendi.

Berfin Sengil
22 Mayıs 2024 - 14:53
Viral

Marvel Stüdyoları'nın heyecanla beklenen X-Men filmi, yeni yazarıyla birlikte hazırlık sürecine giriyor.

AMC'nin The Little Drummer Girl dizisinin yanı sıra geçen yıl seyirciyle buluşan Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı (The Hunger Games The Ballad of Songbirds & Snakes) filminden Michael Lesslie, Marvel Comics'in ikonik mutant ekibine odaklanan yeni filmi kaleme almak için görüşüyor.

Bir kez daha Kevin Feige projenin prodüktörlüğünü üstlenecek. Filmin yönetmen ya da oyuncularının dışında vizyon tarihi de henüz belli olmadı. 

Oyun ve Senaryo Yazarlığıyla Tanınıyor

Britanya doğumlu Michael Lesslie, kariyerine 2007'de, 1994 yapımı Köpekbalıklarıyla Dans (Swimming With Sharks) filmini tiyatro oyununa uyarlayarak başladı.

Shakespeare'in Macbeth'ini başrollerini Michael Fassbender ve Marion Cotillard'ın paylaştığı 2015 yapımı film için uyarladı.

2016 yapımı Assassin's Creed'in de senaryosunu kaleme aldı.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre; Park Chan-wook'un yönettiği ve başrollerini Michael Shannon, Alexander Skarsgard ve Florence Pugh'nun paylaştığı mini dizi The Little Drummer Girl'ün yapımcılığını üstlenen Lessie, senaryoyu da John le Carré'nin romanından uyarladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin