Ya İstiklal Ya Ölüm ne zaman başlıyor?

TRT1 ekranlarının yeni mini dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm'den yeni gelişmeler var.

Merve Mutlu
09 Mart 2020 - 10:19
Gündem

Oyuncu kadrosunda: Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıran İlker Kızmaz başta olmak üzere, Birkan Sokullu, Melis Sezen, Serkan Keskin, Dolunay Soysert, Osman Sonant, Hilmicem İntepe, Rıza Kocaoğlu, Umut Karadağ, Ushan Çakır, Altan Erkekli, Mehmet Özgür ve Tansel Öngel'in yer alacağı yeni dizi "Ya İstiklal Ya Ölüm ne zaman başlıyor?" sorusu yanıt buldu. 

20-03/09/birkan-sokullu.png

16 Mart 1920 ile 23 Nisan 1920 arasındaki 6 haftalık tarihi ve büyük önem taşıyan milli mücadele dönemini konu alan mini dizi Ya İstiklal Ya ÖlümTRT1 ekranlarında yayınlanmak üzere gün sayıyor. İtilaf devletlerinin (İngiltere, Rusya ve Fransa) İstanbul'u işgali ile Mebusan Meclisinin dağıtılması ve Kuvayi Milliye'nin Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki mücadelesi ile Ankara'da meclisin kurulmasını konu alacak olan dizinin yayın tarihi de merak uyandırıyor. 

Ya İstiklal Ya Ölüm ne zaman başlayacak?

20-03/09/ya-istiklal.png

Toplamda 6 bölümden oluşacak olan mini dizinin hazırlıkları devam ediyor. İşgallere karşı mücadele ve milli birliği anlatacak olan dizi 16 Mart Pazartesi akşamı izleyici ile buluşacak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin