The Outsider 1. sezon 10. bölüm ne zaman? Sezon finali konusu ve fragmanı

Stephen King romanından uyarlanan korku-gizem türündeki The Outsider dizisinin sezon finali bölümünde neler olacak? The Outsider 1. sezon 10. bölüm konusu, fotoğrafları ve fragmanı...

Gizem ve korku öğelerini harmanlayan HBO dizisi "The Outsider" geçtiğimiz hafta "Tigers and Bears" isimli sezonun dokuzuncu bölümüyle ekranlara geldi.

THE OUTSIDER 1. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Stephen King'in aynı isimdeki romanının ekran uyarlaması olan dizinin yayınlanan son bölümünde; kasabada bulunmalarının gerçek gayesini yerel polis teşkilatından gizlemelerinin ardından Ralph ve Yunis mağara festivalinde yaşanan olayla ilgili bazı tanıklarla görüşme gerçekleştirirlerken; Holly ve Andy olay yerini ziyaret ederler. Claude ise olaylardaki rolünün ağırlığının üstesinden gelmeye çalışır. Ve son olarak grup bir sonraki hamlesini tasarlar.

20-03/08/the-outsider-1x10-foto2.jpg

THE OUTSIDER 1. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Charlotte Brändström'ün yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümü izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.33 reyting oranı ve 1,185 milyon izleyici rakamlarını elde ederek şimdiye kadarki en yüksek rakamlarını ortaya koydu.

THE OUTSIDER 1. SEZON 10. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) NE ZAMAN?

Sezon finali zamanı! Richard Price'ın senaryosunu kaleme alıp, Andrew Bernstein'in (Castle Rock, Jack Ryan) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun onuncu ve final bölümü "Must/Can't" 08 Mart 2020 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

The Outsider'ın yeni bölümleri Türkiye'de her Pazartesi 22:00'de beIN SERIES SCI-FI'dan izlenebilmekte.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-03/08/the-outsider-1x10-foto3.jpg

THE OUTSIDER 1. SEZON 10. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) KONUSU

Grup, El Coco'dan tamamıyla kurtulmak için son çabalarında doruğa ulaşan gerilim dolu bir karşılaşma yaşarlar.

THE OUTSIDER SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDEN DİĞER KARELER

20-03/08/the-outsider-1x10-foto1.jpg

20-03/08/the-outsider-1x10-foto4.jpg

"The Outsider" (HBO) 1. sezon 10. bölüm (Sezon finali) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin