Yabani 15. Bölümde Alaz, Yaman'a gerçek babasından bahsetti!

Fox ekranlarında başrollerinde Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı'nın yer aldığı Yabani dizisi 15. bölümüyle ekrana geldi. Peki Yabani 15. bölümde neler yaşandı? Yabani 16. bölümde neler olacak? Yabani 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yabani dizisinde kimler rol alıyor? Yabani dizisinin konusu ne? Yabani dizisi nerede çekiliyor? Yabani dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Simay Barlas kimdir? Halit Özgür Sarı kimdir?

Volkan Usta
20 Aralık 2023 - 09:15
Kültür Sanat

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği sezonun iddialı dizisi Yabani on beşinci bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

YABANİ 15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Serhan’ın oyununa kurban giden Umut’un ölümü Asi, Cesur, Yaman Ali de büyük bir yas etkisine sebep olsa da, Umut ismine yaraşır bir şekilde başta Ece olmak üzere bir çok insana Umut vererek dünyadan ayrılacaktır.

Yaman Ali, Asi ve Cesur bu yas duygusu altında farklı yönlere dağılırlar. Asi soluğu gettoda alırken onu yalnız bırakmayacak suç ortağı Alaz yanında olacaktır. Alaz ve Asi ikilisi bu sefer de Alaz’ın cehenneminde yanacaklardır. Alaz Asiden, Asi de Alazdan beklemediği bir hareket görecektir.  Cesur ise Umut’un ölümünden büyük pişmanlık duyar ve kendini pisliğin içinde bulacaktır. Gözlerini açtığında Çağla onun yanında olsa da; bu rüyadan onu Serhan uyandıracak ve Cesur’a başka bir motivasyon katacaktır, istemeden de olsa… Bu motivasyon Cesur’un adım atmaktan çekindiği yollara gitmesine sebep olacaktır. Günün sonunda Asi ve Cesur kendi evlerinde tekrar buluştuklarında Umut’un yokluğu yüzlerine tokat gibi çarpacaktır.

Tüm bunlar olurken Yaman Ali ise iyice dağılır fakat Rüya onun pusulası olarak yardıma koşacaktır. Yaralı haldeki Yaman’ı Güven’in yanına götürdüğünde ise Yaman, Metin’den aldığı bilgi ile Umut’un katilinin peşinde olan Güven’in planına dahil olacaktır.

Metin hastanenin önünden Serhan tarafından tutuklattırıldıktan sonra geçmişten gelen bir kanıt ile Şebnem’in karşına geçecek ve kızı Rüya ile kaybettiği yılları kazanma motivasyonu için büyük bir adım atacaktır. Metin’in varlığı ve geçmişten getirdiği kanıt Şebnem ve Serhan için büyük bir tehlike arz edecektir.

Serhan ise oyununun sonuçlarının doğurduğu problemler ile uğraşırken; Güven ve Yaman ikilisiyle kesişecektir. Serhan yine paçayı kurtarmayı başaracak mı? Güven’i oyun dışı bırakmayı kafaya koyan Serhan, Güven’in Yaman Ali’nin babası olduğu gerçeğinden kurtulmaya çalışırken hiç tahmin etmeği biri tarafından bu gerçeğin ortaya çıkarılması onun oyununu ne derece etkileyecektir?

Yabani yeni bölümüyle her Salı saat 20.00’de Fox’ta...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin