Yabani 7. Bölümde baba-oğul karşı kaşıya geldi! Güven, Umut'u ameliyat edecek mi?

Fox ekranlarında başrollerinde Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı'nın yer aldığı Yabani dizisi 7. bölümüyle ekrana geldi. Peki Yabani 7. bölümde neler yaşandı? Yabani 8. bölümde neler olacak? Yabani 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yabani dizisinde kimler rol alıyor? Yabani dizisinin konusu ne? Yabani dizisi nerede çekiliyor? Yabani dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Simay Barlas kimdir? Halit Özgür Sarı kimdir?

Volkan Usta
25 Ekim 2023 - 09:30
Kültür Sanat

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği sezonun iddialı dizisi Yabani yedinci bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

YABANİ 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaman’ın dayısı Caner Soysalan tarafından kaçırıldığına ikna olan Soysalanlar tekrar ayağa kalkmaya çalışmaktadır.

23-10/22/yabani_7-8-1697970380.jpg

Neslihan artık çocuklarından tekrar kardeş olmalarını ister. Alaz ve Çağla Neslihan’ı geçmişte yapamadığı annelikle suçlayıp yaralarını açtığı gün Yaman bu ailedeki tek kayıp çocuğun kendisi olmadığını anlar. Ali’nin kardeşlerine abilik etmek için annesine söz verir. Çağla’yı Rüzgar’dan kurtarmak için çıktığı yolda, Alaz’dan ona asla kardeş olmayacağını en acı haliyle tecrübe edecektir.

23-10/22/yabani_7-6-1697970392.jpg

Bütün ailesi için artık bir kahraman olan Serhan’ın ise Neslihan’la aralarındaki buzlar eriyince, karısına olan aşkı tekrar alevlenir. Bu durum Şebnem’e bu ilişkiyi bozmak adına çok büyük bir hamle yaptırır. Güven hastaneden içeri oğlu Yaman’la girerken kapandığı düşünülen geçmişin sırlarla dolu kapılarından ilki aralanmış olur…

23-10/22/yabani_7-9-1697970406.JPG

Yabani her Salı saat 20.00’de Fox’ta!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin