Yabani dizisinin Güven Aydın'ı kimdir? Tayanç Ayaydın dengeleri değiştirmeye geliyor!

Salı günlerinin vazgeçilmezlerinden Yabani dizisine Tayanç Ayaydın katılıyor.. Peki Yabani 6. bölümde neler yaşandı? Yabani 7. bölümde neler olacak? Yabani 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yabani dizisinde kimler rol alıyor? Yabani dizisinin konusu ne? Yabani dizisi nerede çekiliyor? Yabani dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Simay Barlas kimdir? Halit Özgür Sarı kimdir?

Volkan Usta
23 Ekim 2023 - 15:26
Kültür Sanat

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği FOX’un iddialı dizisi Yabani’nin kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor.

23-10/23/tayanc-ayaydin_yabani-4.jpg

Salı günlerinin vazgeçilmezlerinden olan, iddialı hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitlemeye devam eden dizinin kadrosuna 7.bölüm itibarıyla Tayanç Ayaydın katılıyor. Başarılı oyuncu, Yabani’de Neslihan’ın tıp fakültesindeyken büyük bir aşkla bağlı olduğu Güven Aydın karakterini canlandıracak.

23-10/23/tayanc-ayaydin_yabani-1.jpg

Özgür bir ruh ve bağımsız bir karakter olan Güven Aydın, Neslihan’dan sırlarla dolu bir şekilde ayrılmak zorunda kalmıştır. Yıllar sonra  Umut’un ameliyatı için İstanbul’a döndüğünde hiç unutamadığı ilk ve gerçek aşkı Neslihan’la tekrar karşılaşacak ve bu karşılaşma dizideki tüm dengeleri değiştirecektir.

23-10/23/tayanc-ayaydin_yabani-2.jpg

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Şebnem Hassanisoughi'nin başrollerinde yer aldığı, oyuncu kadrosunda Osman Alkaş, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol gibi başarılı isimlerin bulunduğu Yabani’nin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken, senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor.

23-10/23/tayanc-ayaydin_yabani-6.jpg

Yabani her salı saat 20.00’de FOX’ta.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin