Yalancı 2.Bölüm Fragmanı ve Olacaklar

Yalancı 2.Bölüm fragmanı yayınlandı ve dizide olacaklar ortaya çıktı. 2.bölümde Yalancı dizisinde neler olacak? Peki Deniz gerçeği ortaya çıkaracak mı?

Dizi dünyasına hızlı bir giriş yapan Yalancı, Cuma günlerine yerleşen dizilerden biri olacak. Show TV’de ekranlara gelen dizinin ilk bölümünü izledik. Öğretmen Deniz ile Cerrah Mehmet Emir’in ilk bölümden giriştikleri mücadeleyi de seyrettik. Dizinin tekrar bölümleri de yayınlanmaya başladı. Hemen sonrasında ise Yalancı 2.Bölüm fragmanı paylaşıldı.

Yeni bir dizi olması nedeniyle 2.bölümde nasıl gelişmelerin yaşanacağı merak ediliyor. Biz de dizinin ikinci bölümünde olacakları ve fragmanı değerlendireceğiz. Neler yaşanacak az çok belli gibi. Ama tabii ki yapımın bir yanında da sırlar olduğunu söylemek lazım.

Yalancı 2.Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümde Yaşanacaklar

Birinci bölümün sonunda Deniz çok önemli bir adım atmış ve Mehmet Emir’in kendisine tecavüz ettiğini belirten bir sosyal medya paylaşımı yapmıştı. Deniz’in bu paylaşımı sonrasında ise ortalık yıkılmış gibi gözüküyor.

Ünlü doktora iş arkadaşları başta olmak üzere herkes tepki göstermeye başlayacak. Fakat burada Deniz’in de aklının iyice karıştığını görüyoruz. Gerçekten bir tecavüz olayı yaşandı mı yoksa Deniz yaşananları yanlış mı anladı hala belli değil.

Deniz’in kafasının ise iyice karışacağını göreceğiz. Yeni bölümde Mehmet Emir, Deniz’in yaptığı paylaşımı da kaldırmasını isteyecek ama Deniz paylaşımı kaldıracak mı kaldırmayacak mı bilemiyoruz.

Bunun için ikinci bölümü izlemek gerekecek. Bir yandan da Deniz’in kardeşinin eski kocası ile yaşadığı ilişki var. Açıkçası dizinin merak edilen noktalarından birisi de burası oldu. Belki de Deniz’in kardeşinin olaylarla bağlantısı olabileceği bile düşünülebilir.

Bu konuda da neler olacak yavaş yavaş ortaya çıkacaktır. Şimdilik sırlarıyla başlayan dizinin yeni fragmanıyla sizi baş başa bırakalım. Yalancı 2.Bölüm fragmanı hemen yukarıda.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin