Kırmızı Oda Yeni Sezon Reytingleri Nasıl?

Kırmızı Oda yeni sezon reytinglerinde kaçıncı sırada yer aldı? Dizinin geri dönüşü istenen etkiyi verdi mi? İşte Kırmızı Oda'nın yeni sezon reyting sonuçları.

Kırmızı Oda, Cuma günü yeni sezonuyla ekranlara dönüş yapmıştı. Dizinin yeni sezonunda birçok yeni oyuncu gördük. Ayça Bingöl, Nihal Yalçın derken kadrosu önemli ölçüde değişen dizinin, iddialı bir sezon geçirmesi bekleniyor. Dizinin ne kadar iddialı bir sezon geçireceği bilinmez ama yeni sezon ilk bölümü için reytingler belli oldu. Kırmızı Oda yeni sezon reytinglerine göre total sıralamada henüz istediği yeri alamamış gibi gözüküyor.

Kırmızı Oda Yeni Sezon Reytingleri Nasıl Başladı?

Dizi Cuma günü yayınlandı ve yeni sezonda da yine iddialı dizilerle karşı karşıya kaldı. Bir yandan Yalancı isimli yeni dizi bir yanda yaz dönemi iddiasını konuşturan Aşk Mantık İntikam bir yandan da Arka Sokaklar.

Çok iddialı yapımlarla yarışan Kırmızı Oda, geçen sezonda olduğu gibi lider başlamadı. Bu sefer dizinin rakiplerinin biraz arkasında kaldığı net olarak gözüküyor. İlk olarak Total sonuçlarına bakmak gerekiyor.

Total sonuçlarına göre dizi, 6.sırada yer aldı. Dediğimiz gibi biz genelde birinci ya da ikinci sırada yer almasına alışmıştık. Fakat bu kez yeni sezonda dizi 6.sırada total sıralaması ile dikkat çekti. Tabii ki bu yeni sezon ilk bölümü olduğu için sonra durumlar çok değişebilir.

21-09/20/kirmizi-oda-yeni-sezon.jpg

Öyle ki AB sıralamasında dizinin birinci sırada yer aldığını görüyoruz. AB sıralamasında yine eski günlerindeki gibi bir dönüş yapan dizinin, ABC sıralamasında ise başarıyı yakaladığını görüyoruz. Hem AB hem de ABC’de başarılı olan Kırmızı Oda yeni sezon, ABC sıralamasında da 2.sırada yer buldu.

Henüz ilk bölüm olmasına karşın dizi total hariç yine iddialı bir giriş yapmış gibi gözüküyor. İlerleyen bölümlerde sıralama ne kadar değişecek göreceğiz. Bu sefer rakipler çok daha iddialı rakipler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin