Yalancı 3.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Dizide Neler Olacak?

Yalancı 3.bölüm fragmanı yayına açıldı. Dizinin yeni bölümünde Deniz ile Mehmet Emir arasında neler yaşanıyor? Diziye yeni katılacak olan karakter kim?

Yalancı dizisi, pek istenen başlangıcı yapamamış gibi gözüküyor olsa da dizinin zaman içerisinde beklediği ilgiyi göreceği düşünülüyor. Henüz 2.bölümü yayınlanan yapımın, yeni bölüm fragmanı da yayınlanmış durumda. Yalancı 3.bölüm fragmanı, Deniz ile Mehmet Emir arasında neler yaşanacağını da gösteriyor.

Üçüncü bölüm fragmanında neler gördük ve ikinci bölümde neler oldu gelin bir değerlendirmesini yapalım.

Yalancı 3.Bölüm Fragmanı ve Olacaklar

Dizinin ikinci bölümü hareketli geçti. İkinci bölümde, Deniz’in paylaşım yapması sonrasında olayı herkesin öğrendiğini gördük. Bir yandan Mehmet Emir’e bir yandan da Deniz’e yorumlar gelmeye başladı.

Olayın sonrasında Deniz bir kez daha polisle görüşmüştü ve yaşananları ispatlayacağını söylemişti. Sonrasında Mehmet Emir’in evine gizlice girmiş ve bir kanıt bulmaya çalışmıştı.

Bu sırada bir sıvı bulan Deniz, gizlice girdiği evden çıkmış ve polis olan eski eşinden yardım istemişti. Deniz’in yardım istemesi üzerine ise Murat, bir bahane bularak evin aranmasını sağlamıştı.

Ama Deniz’in söz ettiği sıvının bahsettiği sıvı olmadığı ve böylece kanıt bulunamadığını gördük. İkili arasında ipler iyice gerilmiş oldu.

Yalancı dizisi 3.bölüm fragmanı da buradan devam ediyor. Deniz’in evinde düşürdüğü küpeyi bulan Mehmet Emir, olayı polislere anlatacak gibi duruyor. Ayrıca 2.bölümün sonlarına doğru Mehmet Emir’i gizemli biri aramıştı.

Arayan kişi isminin Ercan olduğunu söylemiş ve aynı şekilde Deniz tarafından suçlandığını dile getirmişti. Mehmet Emir’in bu kişiyle buluşmak için anlaştığını da görmüştük.

Yeni bölüm fragmanında Mehmet Emir’in bu konuda da polisle konuştuğunu görüyoruz. Şimdilik dizinin gizemini koruduğunu söyleyebiliriz. Bakalım 3.bölümde dizide ne gibi gelişmeler yaşanacak? Şimdilik yayınlanan fragmanı paylaşalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin