Masumlar Apartmanı 40.Bölüm Fragmanı! Hikmet Ölecek mi?

Masumlar Apartmanı 40.Bölüm Fragmanı yayına açıldı. Yeni bölüm fragmanında Hikmet'in durumu pek iyi gözükmüyor. Peki yeni bölümde neler izleyeceğiz?

Masumlar Apartmanı 39.bölümde de yine mest etmişti. Yavaş yavaş yeni karakter Rüya’nın hayatı hakkında gelişmeleri öğrenirken ve onu daha yakından tanırken bir yandan da Han’ın durumundaki değişimi gördük. Şimdi de Masumlar Apartmanı 40.Bölüm Fragmanı geldi ve dizinin nasıl devam edeceğini anladık.

Açıkçası yeni fragmanı 39.bölüme göre çok daha merak ediyorduk. Çünkü son bölümde sadece Han ve Rüya’nın durumu değil, babanın durumu da merak edilmişti. Fenalaşan Hikmet bir anda yere yığılmıştı ve dizi orada bitmişti.

Masumlar Apartmanı 40.Bölüm Fragmanı! Neler Oluyor?

Yeni bölüm fragmanında da Hikmet’in durumu hakkında gelişmeleri az çok görüyoruz. İlk olarak Han’ın babasını ziyaret ettiği gözüküyor. Hastaneye kaldırılan babanın yanında giden Han, babasına birkaç bir şey söylüyor.

Bu kısmı videodan izlemenizi tavsiye ediyorum. Onun dışında Hikmet’in ise kalbinin durduğunu anlıyoruz. Hastanede bu yönde bir müdahale yapıldığı gözüküyor ama kesin olarak Hikmet’in ölüp ölmeyeceği anlaşılmıyor. Sadece durumunun pek iç açıcı olmadığını anladığımızı söyleyebiliriz.

Bunun dışında Han’ın babasının yanından ayrılmadığını da anlıyoruz. Hatta burada Rüya ile bir sıkıntı yaşandığı da görülüyor. Rüya, evi dinlemiş ve Hikmet’in fenalaştığını görmüştü. Sonrasında eve giderek aileyi uyarmıştı.

Muhtemelen Han bunu öğrenecek ve siniri biraz Rüya’dan çıkaracak gibi bir durum oluşmuş. Masumlar Apartmanı 40.Bölüm Fragmanı için gelişmeler bu şekilde. Bir yanda baba karakteri Hikmet’in ölüp ölmeyeceği bir yandan ise Han’ın geri dönüp dönmeyeceği merak konusu.

Tabii ki bir de Naci var. Fragmanda Naci’nin de Safiye’yi ilk kez aradığı görülüyor. Ama tabii ki Safiye olanlardan söz etmiyor ve Naci’nin üzülmesini istemiyor. Yeni bölümde neler olacak göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin