26 Eylül Pazar Hangi Diziler Var?

26 Eylül Pazar yayınlanacak diziler ve programlar hangileri olacak? Yeni başlayacak olan bir dizi var mı? Teşkilat yeni sezon başlıyor mu?

Oğulcan Özsezgi
26 Eylül 2021 - 00:00
Gündem

Yeni sezon artık başladı. Gelmesini beklediğimiz diziler de var ama birçok önemli yapım için yeni bölümlerin yayınlandığını gördük. Bir yanda eski dizilerin yeni sezonları başlarken bir yandan da yeni diziler de yayınlanmaya başladı. Henüz hangi dizi hangi güne yerleşti tam olarak bilinmiyor. Peki bugün yani 26 Eylül Pazar günü hangi diziler ve programlar var?

Yeni bir dizi yayınlanacak mı? Gelin yayın akışlarından elde ettiklerimize göre hangi dizilerin olduğuna bakalım.

26 Eylül Pazar Yayınlanacak Diziler

Kanalları ve yayınlanacak olan dizileri paylaşarak ilerleyeceğiz. Paylaştığımız program ve diziler en yoğun kuşakta yayınlanacak. Yani saat 20:00’da.

  • TRT 1 - Teşkilat dizisi yayınlanacak. Dizinin yeni sezonu başlayacak. Yeni bölüm yayınlanacak.
  • Show TV - İçimizden Biri yeni bölümüyle yayınlanacak.
  • TV8 - Dizi değil ama Masterchef Türkiye’nin yeni bölümü yayınlanacak. Elenen isim belli olacak.
  • FOX - Uzak Şehrin Masalı yeni bölümü yayınlanacak.
  • Star TV - Benzemez Kimse Bize programının yeni bölümü yayınlanacak. Kibariye ve Şafak Sezer konuk olacak.
  • Kanal D - Yargı dizinin yeni bölümü yayınlanacak.

21-09/26/26-eylul-pazar-yayinlanacak-diziler-ve-programlar.jpg

26 Eylül Pazar yayınlanacak diziler ve programlar için yayın akışı böyle. Hem yeni dizilerin yeni bölümleri var hem de yeni sezonunu merakla beklediğimiz Teşkilat dizisi var. Özellikle Teşkilat dizisinin yeni sezonu çok merak ediliyordu.

Bakalım bu yapımlar içerisinde günü kim birinci kapatacak? Teşkilat dizisinin yeni sezonu şu an için ilk sıraya yerleşme konusunda en iddialı yapım. Ama onun yanında Benzemen Kimse Bize ve Masterchef gibi iddialı programlar da var. Bakıp göreceğiz Pazar gününü kim lider kapatıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin