My Little Pony: Yeni Bir Nesil hakkında bilinmesi gerekenler!

Netflix'in fantastik komedi türündeki animasyon filmi "My Little Pony: Yeni Bir Nesil (My Little Pony: A New Generation)" yayınlandı. Konusu, fragmanı, kadrosu...

Yeni bir nesil tüm pony'leri birleştirmek için göreve hazır! Siz de hazır mısınız? Çünkü bu nesil bambaşka ve ışıl ışıl...

MY LITTLE PONY HAYRANLARI EKRAN BAŞINA!

Ponyler, kanatlılar ve tekboynuzlar birlikte uyum içinde yaşadığı o günlere geri dönerse! Netflix'in fantastik komedi türündeki animasyon filmi "My Little Pony: Yeni Bir Nesil (My Little Pony: A New Generation)" yayınlandı.

Hasbro'nun My Little Pony oyuncaklarından ve animasyon işlerinden temelini alan filmin yapımısı Entertainment One ilk olarak yapımı sinemalarda gösterime sokmayı planlasa da COVID-19 pandemisi nedeniyle bu planından vazgeçmiş ve sonrasında filmin yayın hakkını Netflix'e satmıştı. Film, 24 Eylül 2021 Cuma tarihi itibarıyla dünya genelinde sevenleriyle buluştu.

"MY LITTLE PONY: YENİ BİR NESİL" KONUSU

My Little Pony: Yeni Bir Nesil'de izleyiciyi nasıl bir hikayenin bekliyor olduğuna bakalım:

Film kısaca; etrafına neşe saçan bir kahramanın, Equestria'yı birleştirmek için toynak sözü vermesini ve Toprak Pony'lerini, Kanatlıları ve Tekboynuzları tekrar bir araya getirmeye çabalamasını konu ediniyor.

Ponylerin, kanatlıların ve tekboynuzların uyum içinde yaşadığı o güzel zamanlar artık geride kalmıştır. Derken bir gün neşeli bir tekboynuzun Kısrak Koyu’nda kendini göstermesiyle Toprak Pony "Sunny" ve yeni arkadaşları, Equestria'ya dostluğun ve sihirin gücünü geri kazandırmak için eğlenceli bir serüvene atılır.

21-09/25/my-little-pony-a-new-generation.jpeg

İzleyiciler; tüm ponylerin dost olduğunu ve birlikte ışıldadıklarında göz kamaştırdıklarını ispatlamaya çalışan yeni nesil ponylerin bu muhteşem ve göz alıcı serüvenine tanıklık ediyor.

Vanessa Hudgens (Sunny Starscout), Sofia Carson (Pipp Petals), James Marsden (Hitch Trailblazer), Jane Krakowski (Queen Haven) gibi yıldız isimlerin seslendirdiği müzikal maceranın kadrosunda ayrıca Kimiko Glenn (Izzy Moonbow), Liza Koshy (Zipp Storm), Ken Jeong (Sprout Cloverleaf), Elizabeth Perkins (Phyllis Cloverleaf), Michael McKean (Argyle Starshine), Phil LaMarr (Alphabittle) bulunuyor.

21-09/25/my-little-pony-a-new-generation-poster.jpeg

90 dakika süreli yapımın yönetmen kadrosu ise Robert Cullen, José Luis Ucha ve Mark Fattibene'den oluşmakta.

"My Little Pony: Yeni Bir Nesil" (Netflix) Türkçe Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin