Yalancı 7.Bölüm Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Yalancı 7.Bölüm fragmanı yayınlandı. Deniz, Mehmet Emir'e bir şey yapacak mı? Deniz'in gerçekleri ortaya çıkarmak için yapacakları neler olacak?

Yalancı dizisi için 6.bölüm de yayınlandı ve Deniz artık her şeyi öğrendi. Zaten en son yayınlanan fragmanla beraber Yasemin ile Murat arasında bir şey yaşandığını öğrendiğini görmüştük. Yeni bölümde de bu kesinleşmiş oldu. Bu bölümün ardından ise Yalancı 7.Bölüm fragmanı yayınlandı ve devamında da dizide neler yaşanacağı ortaya çıktı.

Devam bölümünde neler yaşanacak ve fragmanda neler gözüküyor bunu paylaşacağız ama önce gelin bir 6.bölümde neler oldu buna bakalım. Sonrasında fragman konusunda detaylardan da söz edeceğiz ve yeni bölüm gelişmelerine bakacağız.

Yalancı 7.Bölüm Fragmanı ve Olacaklar

Dizinin 6.bölümünde Mehmet Emir, Deniz’in şüphelerini arttırdı ve Murat ile Yasemin arasında bir şey olduğunu söyledi. Bir şekilde durumdan şüphelenen Deniz ise kardeşine bu durumu sordu ve gerçekleri öğrendi.

Deniz ile Yasemin arasında geçen konuşma sırasında olanları Okay da duydu ve çocuklarını da alarak Yasemin’i terk etti. Bu arada Deniz yaşadıklarından sonra Mehmet Emir’i alt etmek için farklı bir yol denemeye başladı.

Mehmet Emir ile buluşmak isteyen Deniz, aynı ilaçtan vererek Mehmet Emir’i kaçırdı. Deniz’in Mehmet Emir’i ıssız bir yere götürdüğünü ve ellerini bağladığını gördük. Fakat tam olarak doktora ne yapacağı gözükmeden bölüm bitti.

Yalancı 7.Bölüm fragmanında da Deniz’in orada doktora bir şey yapmadığı anlaşılıyor. Çünkü Mehmet Emir yine yeni bölümde de işine normal bir şekilde devam ediyor gibi gözüküyor. Görkem ile Deniz ise yardımlaşmaya devam edecek gibi gözüküyor.

Yeni bölüm fragmanın da ayrıca Mehmet Emir’in yeni kurbanı da gözüküyor. Deniz, bunu engellemek için kızı uyarmaya çalışıyor ama fragmanın son sahnesinde kızın baygın bir şekilde Deniz’in evinde bulunduğunu görüyoruz. Açıkçası ne olduğu çok anlaşılır değil. Artık gerisini de yeni bölümde öğreneceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin