Yalı Çapkını 20. Bölümünde ortalık karışıyor! Seyran Pelin'i yalıdan kovuyor!

Star'ın başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı fenomen dizisi Yalı Çapkını'nın 20. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Peki Yalı Çapkını'nın 20. bölümünde neler olacak? Yalı Çapkını'nın 19. bölümünde neler yaşandı? Yalı Çapkını'nın konusu ne? Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Yalı Çapkını 20. bölümünde Seyran gemileri yakıp her şeyi Halis Ağa'ya atlatacak mı?

Volkan Usta
02 Şubat 2023 - 09:00
Kültür Sanat

Star'ın fenomen dizisi Yalı Çapkını'nın 20. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Seyran ile Ferit'in arasında buzlar eriyor. Bu eriyen buzların arasında ise boğulacak kişi Pelin olacak gibi gözüküyor. İşte detaylar! 

23-02/01/yalccc.JPG

YALI ÇAPKINI 20. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI!

Son olayların ardından Ferit ve Seyran buzları eritmeye başlar. Kötü olayları geride bırakmak isteyen Ferit ise Seyran'dan çekeceklerini hiç hesaba katmaz.

23-02/01/yaliii.JPG

Kur yeteneklerinin sınırlarını zorlayan Ferit'se yavaş yavaşta olsa Seyran'ı yola getirecek gibi gözüküyor.

23-02/01/yallcc.JPG

Eve dönen Seyran'ın tek şartı ise Pelin'i o yalıdan göndermektir. Ne kadar Ferit engel olmaya çalışsa da Seyran'ın deli damarı ortaya çoktan çıkmıştır bile.

23-02/01/yalllkkk-1675282715.JPG

Ferit'in "sen kimi evden yolluyorsun napıyorsun sen" lafları üzerine Seyran "metresini evden kovuyorum" demesiyle Ferit'in aslan görmüş tavşan gibi kaçması bir oluyor.

23-02/01/yyayy.JPG

Bu kargaşa da Halis Ağa'nın olanları anlamak için Seyran'ı çağırması ve küçük gelinin "müsaadeniz varsa, size her şeyi anlatayım" demesi fragmanın sonuna damga vuruyor.

23-02/01/yayay.JPG

YALI ÇAPKINI 19. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Seyran ve Suna’nın Efe ve Defne’yle yemek yemesine çok sinirlenen Ferit restaurantta olay çıkarır.  Serter’in beklenmedik çıkışı sonrası yardıma ihtiyacı olan Pelin’in yanına giden Ferit ile Seyran arasındaki gerginlik devam eder. Kimsenin beklemediği bir hamle yaparak Pelin’i yalıya getiren Ferit, Seyran’ı çok kızdırır. 

Yalı Çapkını yeni bölümüyle 3 Şubat Cuma saat 20.00'de STAR'da...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin