Yalı Çapkını 21. bölümde Seyran Pelin'le yüzleşiyor! Oyuncu kadrosuna iki taze kan...

Yalı Çapkını'nın 20. bölümünde Seyran'ın Pelin'i yaka paça yalıdan kovmasının ardından büyük yüzleşme yaşanacak. İki ünlü ismin oyuncu kadrosuna dahil olduğu dizinin 21. bölümünde neler olacak? Hangi iki isim Yalı Çapkını'nın oyuncu kadrosuna geliyor? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 21. bölüm ne zaman yayınlanacak? 21. bölüm fragmanı izle!

Yalı Çapkını, 20. bölümüyle izleyicisini hem güldürmüş hem de heyecanlı sahneleriyle nefesleri kesmiş fakat deprem felaketinin ardından bir süreliğine yayın hayatını dondurmuştu. Şimdi ise çekimlerinin başladığını ve yeni bölümün yakın zamanda ekranlara döneceği öğrenildi. 

PEKİ YALI ÇAPKINI 21. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Seyran'ın, yalıya yerleşen Pelin'i saçından tutarak kovmasıyla seyirciler eğlenceli sahnelere tanıklık etmişti. Yeni bölümde ise Seyran'ın Pelin'le yüzleşeceği ve evdeki dengelerin alt üst olacağı öğrenilen bilgiler arasında...

İKİ BAŞARILI OYUNCU DİZİYE DAHİL OLUYOR!

OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümlerinde, iki yeni oyuncu Cenan Çamyurdu ve Uğur Demirpehlivan'ın yetenekli performansına şahit olacağız.

23-02/17/untitled-1-recovered-recovered-recovered-recovered.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin