Yalı Çapkını 27. Bölüm 3. fragmanı yayında! Ferit ve Kazım karşı karşıya!

Star'ın başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı fenomen dizisi Yalı Çapkını'nın 27. bölümünden 3. fragman yayınlandı. Peki Yalı Çapkını'nın 26. bölümünde neler olacak? Yalı Çapkını'nın 26. bölümünde neler yaşandı? Yalı Çapkını'nın konusu ne? Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Yalı Çapkını 27. bölümünde Zerrin ve Kazım iş birliği içinde!

Volkan Usta
05 Nisan 2023 - 23:33
Kültür Sanat

Star'ın fenomen dizisi Yalı Çapkını'nın 27. bölümünden 3. fragman yayınlandı. Zerrin ve Kazım amacına ulaşacak mı? İşte detaylar! 

23-04/05/argdsvc.JPG

YALI ÇAPKINI 27. BÖLÜM 3. FRAGMANI YAYINLANDI!

Son yaşananlarla birlikte Seyran baba evine dönmüştür. Ferit ise acı çekmektedir ve karısını yalıya geri getirmeye kararlıdır. Kazım ve Zerrin ise Seyfer'in boşanması için planlarını devreye sokmuştur.

23-04/05/qefqfvq.JPG

Artık geri dönüş yoktur ve Seyran ile Ferit'in boşanması için taraflar belli olmuştur. Halis Ağa'nın yanına giden Kazım ise Korhanlara rest çekerek boşanma için istediklerini söyler.

23-04/05/z-z.JPG

Tüm bu olanların yanında Ferit ise karısını almaya eve gider. Bu sırada gelen Kazım, Ferit'e haddini bildirmeye kararlıdır.

23-04/05/dvsdvsdv.JPG

Fakat Ferit hiç geri durmaz. Ferit ve Kazım arasında ipler gerilecek mi? Kayınpeder ve damat arasında neler olacak?

23-04/05/cz-xc.JPG

Yalı Çapkını yeni bölümüyle 7 Nisan cuma saat 20.00'de STAR'da...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin