Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor? Yalı Çapkını'ndaki yalının kirası dudak uçuklattı!

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını konusuyla olduğu kadar çekildiği mekanlarla da adından söz ettiriyor. Peki Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Yalı Çapkını'nda Korhanlar'ın evi hangi ünlü ismin yalısı? Yalı Çapkını'ndaki yalının kirası ne kadar? Yalı Çapkını Gaziantep çekimler nerede yapıldı? Yalı Çapkını'nın konusu ne? Yalı Çapkını'nın oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Usta
10 Kasım 2022 - 12:10
Kültür Sanat

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un paylaştığı 'Yalı Çapkını' dizisi senaryosu ile oyuncu kalitesi kadar çekim mekanlarıyla da göz dolduruyor. Peki Yalı Çapkını dizisinde Korhan malikanesinin asıl sahibi kim? Yalınıı kirası ne kadar? İşte detaylar!

Star'ın yeni dizisi Yalı Çapkını'nın çekimleri nerede yapılıyor merak konusu olmuştu. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un rol aldığı Yalı Çapkını Gaziantep ve İstanbul'da yapılıyor.

22-11/07/662.jpg

O YALI BAKIN KİMİN ÇIKTI!

Dizinin Gaziantep çekimleri Millet Hanı'nda yapılırken, İstanbul sahneleri ise Beylerbeyi'nde bir yalıda çekiliyor. Beylerbeyi'nde bulunan yalının asıl sahibinin de Sabancı ailesi olduğu anlaşıldı. 

22-11/07/3131.jpg

Yalı Çapkını dizisinin ana çekim mekanı olan yalı için OGM Pictures aylık 600 bin TL’ye kira karşılığında anlaşma yaptı. Osmanlı mimarisine sahip olan eski adı Şevket Paşa Yalısı olan binada 25 kişilik yemek yeme alanı da bulunuyor.

Sabancı ailesinin üyesi Dilek Sabancı tıpkı geçen yıl 13 bölüm süren Masumiyet dizisi için de ödenen 225 bin TL kira gelirinde olduğu gibi, Yalı Çapkını'ndan gelen tüm kira geliri Engelli Çocuklar Derneği'ne bağışlıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin