Yalı Çapkını gerçekte kimin hikayesi? Gülseren Budayıcıoğlu açıkladı!

Star'ın reyting rekorları kıran yeni dizisi Yalı Çapkını konusu ve oyuncularıyla adından söz ettirmeye devam ediyor! Yalı Çapkını dizisi hangi gerçek hikayeden alınmıştır? Yalı Çapkını dizisi gerçekte kimin hayatını yansıtıyor? Yalı Çapkını dizisindeki gerçek aile aslında kim? Yalı Çapkını dizisi hangi yalıda çekiliyor? Yalı Çapkını dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 5. bölümde neler olacak? Yalı Çapkını dizisi Ferit aslında kim? Yalı Çapkını nasıl bitiyor, finalde ne oluyor?

Star Tv'nin yeni başlayan ve yayınladığı günden itibaren reyting listelerinde en üstte yer alan dizisi Yalı Çapkını'nda sular durulmuyor!

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Yalı Çapkını dizisinden her detay dikkat çekmeye başladı. Dizinin gerçek hikayesinden çekildiği mekanlara kadar her detay merak konusu oldu!

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor? Yalı Çapkını dizisi hangi yalıda çekiliyor?

Yalı Çapkını'nın çekimleri Gaziantep ve İstanbul'da yapılıyor. Dizinin Gaziantep çekimleri Millet Hanı'nda yapılırken, İstanbul sahneleri ise Beylerbeyi'nde bir yalıda çekiliyor.22-10/18/3523086_810x458.jpg

Yalı Çapkını dizisi hangi hikayeden uyarlama? Gerçekte kimin hikayesi?

Ünlü psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleminden çıkan dizinin hikayesinin gerçek bir hikaye olduğu ortaya çıktı.22-10/18/gulserenbudayacioglu.jpg

Gülseren Budayıcıoğlu dizinin konusuyla ilgili, ''Bu Yalı Çapkını'nın hikayesi benim çok sevdiğim bir hikaye. Tabi ki gerçek bir hikayeden alındı. Her karakterin ayrı bir hüznü ve sıkıntısı var. Bakalım siz hangi karakterlerle empati yapacaksınız. Ben en çok Seyran ile ablası Suna'yı kendime yakın görüyorum. Benim de kardeşimle ilişkim böyle yakındı. Halanın, evdeki anne Esme'nin, Suna'nın kaderi başka.''

Hikayenin gerçek sahipleri ise etik kuralları çerçevesinde paylaşılmıyor.

Yalı Çapkını konusu nedir?

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un başrolde olduğu Yalı Çapkını'nda, sorumsuzluklarıyla ailesini, en çok da dedesi Halis Ağa'yı kızdıran Ferit'in Gaziantep'ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz

Yalı Çapkını dizisi 5. bölümde neler olacak? Yalı Çapkını dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ferit ve Sultan arasında ne var?

Yalı Çapkını dizisi yayınlanan 5. bölüm fragmanıyla şoke etti! Yalı Çapkını 5. bölümde Yusuf'la konuşmaya karar veren Seyran onunla buluşuyor. Yusuf ve Seyran'ı bir arada gören Ferit adeta çıldırıyor. Ferit ve Yusuf arasında yumruk yumruğa bir kavga çıkıyor! Öte yandan Suna, Korhanlar Ailesi'nde tüm dengeri değiştirecek bir durum içine düşüyor!




 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin