Yalı Çapkını, Ömer ve Çöp Adam gibi dizilerin oyuncuları AFAD için yardım toplayacak!

Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen deprem sebebiyle dizi sektöründe birçok isim yardımlaşma ve bölgeye gönderilmek üzere yardım toplamak için bir araya geliyor. Peki yardım gecesi ne zaman yapılacak? OGM Pictures ve diğer yapımları şirketleri yardım gecesinde yer alacak mı?

Volkan Usta
07 Şubat 2023 - 19:32
Kültür Sanat

Yaşanan deprem felakati sebebiyle ara verilen dizi sektöründeki yapım şirketleri tüm kaynaklarını bölgeye aktarmaya başladı. Özellikle Star dizilerinin oyuncuları bölgeye yardım için ortak yayında yardım toplama kararı aldı. İşte detaylar!

Star TV ve NTV ortak yayınında AFAD için yardım toplamak adına Yalı Çapkını, Ömer, Çöp Adam gibi dizilerin oyuncuları biraraya geliyor.  Önümüzdeki günlerde yapılması planlanan yayını Seda Öğretir, Mesut Yar ve Nazlı Çelik'in suancağı açıklandı.

Yalı Çapkını, Ömer, Çöp Adam gibi Star TV’de ekrana gelen dizilerin oyuncuları da ünlü isimlerin destek vereceği yayına konuk olup yardım çalışmasına destek olacak. Programın ne zaman yapılacağı kısa süre içinde netleşecek.

(Birsen Altuntaş)

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin