Boyut Film yaşanan deprem sebebiyle Prestij Meselesi filmini vizyondan çekti!

Sinemaseverlerin merakla beklediği Mahsun Kırmızıgül'ün Prestij Meselesi filmi geçen cuma seyirciyle buluşmuştu. Yaşanan deprem felaketi sebebiyle yapım şirketinden anlamlı bir kararl film vizyondan geri çekildi. Peki Prestij Meselesi ne zaman kaldırıldı? Prestij Meselesi filmi ne zaman vizyona girecek?

Volkan Usta
07 Şubat 2023 - 22:19
Kültür Sanat

Geçtiğimiz cuma vizyona giren ve merakla beklenen Mahsun Kırmızıgül'ün Prestij Meselesi filmi deprem nedeniyle vizyondan kaldırıldı. İşte detaylar!

Geçen cuma sinemaseverler ile beyaz perdede buluşan Boyut Film imzalı Prestij Meselesi filmi yapım şirketinin yaptığı anlamlı açıklama ile vizyondan çekildi.

23-02/07/aciklama-1.png

 

Boyut Film yaptığı açıklamada şu satırlara yer verdi:

“Ülkemizde yaşanan yaşanan deprem felaketi sebebiyle tarifsiz bir üzüntü içindeyiz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Ülkemizde böylesi üzücü gelişmeler yaşanırken, yüreğimizde büyük bir acı varken eğlence müzik ve komedi unsurları barındıran Prestij Meselesi filmimizin gösterime devam etmesini doğru bulmuyoruz. Bu nedenle yapımcılığınız Murat Tokat’ın ve yönetmenimiz Mahsun Kırmızıgül’ün ortak kararı doğrultusunda filmimizin vizyonuna ara veriyoruz. Daha güzel günlerde buluşmak üzere filmimizi ileri bir tarihi erteliyoruz. tüm ülkemize geçmiş olsun ve milletimizin başı sağ olsun…Saygılarımızla… Boyut Film…”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin