Yalı Çapkını'na Saffet ve ailesi damga vuruyor! O iki yeni oyuncu dizide bomba etkisi yaratacak....

Show Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını'nın yeni bölümlerinde Saffet ve ailesi konuşulacak. Peki dizinin oyuncu kadrosuna katılan o iki isim kim? Yalı Çapkını Suna evleniyor mu? Yalı Çapkını Seyran ve Ferit boşanıyor mu? Yalı Çapkını Seyran kimdir? Yalı Çapkını Ferit kimdir? Yalı Çapkını Saffet kimdir? Baran Bölükbaşı kimdir? Yalı Çapkını Tarık kimdir? Muhammed Cangören kimdir? Bilge Can Göker kimdir?

OGM Pictures imzalı fenomen dizi Yalı Çapkını'nın yeni bölümlerinde Suna'nın talibi Saffet ve ailesi çok konuşulacak... Dizinin oyuncu kadrosuna katılan o iki isim ise Yalı Çapkını'nda büyük ses getirecek! İşte detaylar...

23-04/07/88064.jpg

Yalı Çapkını'nın bu akşam yayınlanacak 28. bölümünde iki yeni oyuncu seyirci karşısına çıkacak. Suna'nın talibi olan Saffet, ailesiyle beraber dizide bol bol boy gösterecek.

23-04/07/galeri_bilge-can-goker.jpg

Saffet; dizide ilk kez yer alacak annesi Nazan (Bilge Can Göker), dedesi Saffet Ağa (Muhammed Cangören) ve kardeşi Tarık'ı (Baran Bölükbaşıda yanına alarak Suna'yı istemeye gelecek...

23-04/07/650x344-turkiyeyi-vatanim-bilip-geldim-1619786844588.jpeg

Yalı Çapkını bu akşam yeni bölümüyle saat 20.00'de STAR'da...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin